Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Witzky je dobrý manžel a otec rodiny a na první pohled ten nejobyčejnější chlápek na světě. Netuší však o svém daru vstupovat do jiného světa. Nevadí, že nevěří na duchy, protože duchové teď začali věřit jemu. Otevřel dveře do jiného světa, vidí nepochopitelné obrazy, slyší podivné hlasy a nedokáže řídit svůj život jako dřív. Jeho podivné vize ale brzy začnou mít reálné souvislosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (285)

genetique 

všechny recenze uživatele

Ozaj nadpriemerný duchársky horror. Moc som toho neočakával, hlavne keď som videl v hlavnej roli Bacona, som myslel, že je to len nejaký ťahák, ale on to zahral skvele. Poviete si duchárske príbehy už sú tak obohrané, že to už ani nemôže mať nejakú neohranú pointu, ale čuduj sa svete, je. A aká! Fakt, pre fanúšikov duchov skvelé, nieje to síce horror plných ľakačiek, ale má skvelú atmosféru. 85%.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Temný spíše thriller se zajímavým příběhem, kterému vévodí herecký výkon zhypnotizovaného Kevina Bacona a provází nás prakticky celým filmem. Příběh samotný se rozjíždí od samého začátku a je znát, že jen tak nepovolí. Nevím co bych filmu vytknul, možná jen fakt, že do kin se opravdu nehodí, ale do televize je jako dělaný. Srovnání se Šestý smyslem je také k věci jelikož oboje je na stejné téma, ale Šestý smysl je rozhodně temnější a duchařštější než Ozvěný mrtvých. I tak jsou ve filmu chvíle, kdy jsem nehnul brvou a sledoval, respektive čekal co se stane, což se nakonec vyplnilo a samotný gradující konec tomu dodal punc kvality. --- Ty žárlíš na moje halucinace? Jsi vážně těhotná. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Jako horor bych to neviděl i když tam pár děsivejch scén bylo, ale nic extra. Spíš bych to viděl na kvalitní thriller, kterej se podobá šestýmu smyslu a to občas docela hodně. Co se týče hudby, tak ta občas docela dobře podbarvovala atmosféru, ale jinak byla dosti průměrná, za to herecký výkony už byly opoznání lepší, hlavně Kevin Bacon se tam předved v dobrým světle, za to ten malej kluk se mi moc nezdál, dát tam rádoby inteligentního 5-ti letýho kluka, kterej sám od sebe mluví s duchama a vidí do budoucnosti nebylo zrovna šťastným řešením, ale to se dalo přežít. Jinak se mi to líbilo a viděl bych to jako docela nadprůměrnej thriller ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Prvky hororu se mísí s thrillerem a vzniká tak solidní atmosféra. Skvělý Kevin Bacon i ostatní hlavní představitelé odvádí perfektní herecké výkony. Srovnání se The Sixth Sense se však nelze vyhnout. Shyamalanův film možná o chlup vede, ale jen na první shlédnutí. Stir of Echoes totiž i na podruhé (s jistým odstupem samozřejmě) dokáže narozdíl od Šestého smyslu zaujmout. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

David Koepp si vydupal režii a balancoval na hraně, kdy jako méně zkušený režisér nemusí dobře vystihnout hororovou podstatu. Hororové cítění mu nechybí, ale přesto si dovolím tvrdit, že nehrát šílený Kevin Bacon hlavní roli nemusel být výsledek nijak oslnivý. Bacon filmu přidal pěkných pár procent navíc. Známý scénárista Koepp sázel na mrazivé vyobrazení jedné tragické události, obohacenou o nadpřirozené síly a Bacon mu s tím vydatně vypomohl. Jenže znám spoustu opravdu lepších hororů ve kterých se nonstop pořád něco děje. Tohle není ten případ a na nějaké to křečovité strašení mě neužije. 50% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (9)

  • Způsob hypnotizace, jímž je poprvé Tom (Kevin Bacon) zhypnotizován, odpovídá skutečným technikám používanými profesionály. Citlivější diváci by skutečně mohli být při sledování scény zhypnotizováni a usnout, proto je na konci sekvence přidaný hlučný zvukový efekt, který by člověka z hypnotizace probudil. (SHI-SHA)

Reklama

Reklama