Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Witzky je dobrý manžel a otec rodiny a na první pohled ten nejobyčejnější chlápek na světě. Netuší však o svém daru vstupovat do jiného světa. Nevadí, že nevěří na duchy, protože duchové teď začali věřit jemu. Otevřel dveře do jiného světa, vidí nepochopitelné obrazy, slyší podivné hlasy a nedokáže řídit svůj život jako dřív. Jeho podivné vize ale brzy začnou mít reálné souvislosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (285)

Jordan 

všechny recenze uživatele

velmi pozoruhodné - scenár: dejová línia bola prepracovaná (i keď miestami podobná s 6zmyslom a dokonca aj prvok zo Shinning) ale všetko do seba zapadalo, boli tam scény, ktoré ma naozaj prekvapili, vydesili ai pobavili, na druhej strane však sa v scenári vyskytli diery hlavne v správaní a v konaní niektorých postáv, ale prehliadnutelné dierky . . . réžia: velmi vydarená, hlavne to hypnotizovanie :) kevin bacon dobrý ale, priatelia, TEN ZÁVER !!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty žárlíš na moje halucinace. Jsi vážně těhotná." Hypnotizovat se nenechám. Při mý smůle bych byl skvělý médium, takže by se se mnou jistě spojila ÚOOZ (Ústřední odborová organizace zavražděných) a já bych musel kopat a kopat a kopat, dokud bych nevykopal Ligu mistrů. Já totiž kopu radši do balónu než do země. To by však mrtvoly určitě neuspokojilo a zaútočily by na mou rodinu. Fuj, to byl ale sen. Takže žádná hypnóza, ale fandění spravedlnosti a k tomu se sledování Ozvěn mrtvých celkem hodí. Ale žádný velký BUBUBU to tedy není. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Ozaj nadpriemerný duchársky horror. Moc som toho neočakával, hlavne keď som videl v hlavnej roli Bacona, som myslel, že je to len nejaký ťahák, ale on to zahral skvele. Poviete si duchárske príbehy už sú tak obohrané, že to už ani nemôže mať nejakú neohranú pointu, ale čuduj sa svete, je. A aká! Fakt, pre fanúšikov duchov skvelé, nieje to síce horror plných ľakačiek, ale má skvelú atmosféru. 85%.. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ DVD PREMIÉRA: STEREO&VIDEO = 5.5.2004 - tento časopis to vydal ako svoju prílohu iba s českými titulkami. + ČESKÁ DVD PREMIÉRA: SPORT / H.C.E. = 30.5.2009 - vydali verziu, ktorá už predtým vyšla dabovaná na VHS od BONTON HOME VIDEO + réžia českého znenia (BHV 2001) =Miloš Sommer - tento film mal smolu, že bol odpremiérovaný v - pre hororový žáner - revolučnom roku 1999 (BLAIR WITCH PROJECT). Popri DEAD BIRDS sa ale jedná o špičku novodobého hororu. Navyše výkon K. BACONA (v českom znení skvelý PAVEL VONDRA) je excelentný. (22.7.2009) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

David Koepp si vydupal režii a balancoval na hraně, kdy jako méně zkušený režisér nemusí dobře vystihnout hororovou podstatu. Hororové cítění mu nechybí, ale přesto si dovolím tvrdit, že nehrát šílený Kevin Bacon hlavní roli nemusel být výsledek nijak oslnivý. Bacon filmu přidal pěkných pár procent navíc. Známý scénárista Koepp sázel na mrazivé vyobrazení jedné tragické události, obohacenou o nadpřirozené síly a Bacon mu s tím vydatně vypomohl. Jenže znám spoustu opravdu lepších hororů ve kterých se nonstop pořád něco děje. Tohle není ten případ a na nějaké to křečovité strašení mě neužije. 50% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (9)

  • Způsob hypnotizace, jímž je poprvé Tom (Kevin Bacon) zhypnotizován, odpovídá skutečným technikám používanými profesionály. Citlivější diváci by skutečně mohli být při sledování scény zhypnotizováni a usnout, proto je na konci sekvence přidaný hlučný zvukový efekt, který by člověka z hypnotizace probudil. (SHI-SHA)
  • Když se Tom (Kevin Bacon) během kopání děr na své zahradě naštve, nakopne kýbl, který rozbije okno jeho domu, které je poměrně daleko a vysoko. Jeho rozbití nebylo záměrem tvůrců, nejde ani o speciální efekt, pouze o šťastnou náhodu. Vzhledem k tomu, že Kevin Bacon na rozbité okno nijak nereagoval a pokračoval podle scénáře, mohla být tato „nepovedená“ scéna nakonec použita. (SHI-SHA)

Reklama

Reklama