Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Witzky je dobrý manžel a otec rodiny a na první pohled ten nejobyčejnější chlápek na světě. Netuší však o svém daru vstupovat do jiného světa. Nevadí, že nevěří na duchy, protože duchové teď začali věřit jemu. Otevřel dveře do jiného světa, vidí nepochopitelné obrazy, slyší podivné hlasy a nedokáže řídit svůj život jako dřív. Jeho podivné vize ale brzy začnou mít reálné souvislosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (285)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty žárlíš na moje halucinace. Jsi vážně těhotná." Hypnotizovat se nenechám. Při mý smůle bych byl skvělý médium, takže by se se mnou jistě spojila ÚOOZ (Ústřední odborová organizace zavražděných) a já bych musel kopat a kopat a kopat, dokud bych nevykopal Ligu mistrů. Já totiž kopu radši do balónu než do země. To by však mrtvoly určitě neuspokojilo a zaútočily by na mou rodinu. Fuj, to byl ale sen. Takže žádná hypnóza, ale fandění spravedlnosti a k tomu se sledování Ozvěn mrtvých celkem hodí. Ale žádný velký BUBUBU to tedy není. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

No, nevím. Podle zdejšího hodnocení to vypadalo, že půjde o slušnou, originální duchařinu, ale to originální na místě moc není. Protože ZASE tu máme malého kluka, co vidí duchy a nikdo jiný ne (proboha, to už je vážně, vážně nuda!), ZASE tu máme dům s "tajemstvím", které je jak jinak skryto někde pěkně hluboko, jeho příčina ZASE leží v nebezpečně blízkém sousedství a hlavnímu hrdinovi, který najednou může komunikovat se záhrobím ZASE nikdo nevěří. No co, originální to možná moc není, konec už by originalitu nevycucal ani ze všech prstů na rukou a na nohou, ale Bacon hraje výborně (a to jsem ho ve Hráčích se smrtí nesnášela - nejspíš kvůli těm vlasům) a několik opravdu dobrých duchařských momentů STIR OF ECHOES má (obzvlášť dobrá je hypnóza). Horor, co se dá klidně pustit i víckrát a bude bavit. A takových, pravda, poslední dobou moc není. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Ozaj nadpriemerný duchársky horror. Moc som toho neočakával, hlavne keď som videl v hlavnej roli Bacona, som myslel, že je to len nejaký ťahák, ale on to zahral skvele. Poviete si duchárske príbehy už sú tak obohrané, že to už ani nemôže mať nejakú neohranú pointu, ale čuduj sa svete, je. A aká! Fakt, pre fanúšikov duchov skvelé, nieje to síce horror plných ľakačiek, ale má skvelú atmosféru. 85%.. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec špatné, asi spíš byla chyba ve mě, že mě unikalo v první polovině filmu spousty souvislostí a nějak mě to neoslovovalo... Samozřejmě je to už v dněšní době po patnácti letech vzniku filmu v některých pasážích směšné, ale co lze určitě vynést do nebes, je výkon Kevina Bacona! Když by neexistoval jeho Rozsudek smrti, tak bych tohle považoval za jeho životní roli! 65% ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Jak se tak postupně dívám na starší filmy Kevina Bacona, tak ho mám čím dál raději a dnes už ho řadím mezi mé nejoblíbenější herce. On hrát umí a jeho filmy mě baví. Opět jeden ze starších filmů a opět kvalitní podívaná. Velice dobrý, neuspěchaný a nenápadný mystery thriller, který velice dobře buduje atmosféru, napětí roste s každým záběrem a ke konci jsem fakt jenom čučel a čekal co teda. Od prvotního záběru, kdy kluk mluví do kamery, mi bylo jasné, že se na tento háček chytnu. Místy to mohlo být možná jinak, možná o tom mohl víc komunikovat se synem, každopádně je to skvělá duchařina se skvělým Baconem, bez hluchých míst a špatných záběrů. Konec je celkem drsnost, jak všichni všechno ví. Po tomhle filmu bych se velice rychle rozmyslel, jestli se nechat zhypnotizovat a pak mít takovéto točky s mrtvolama. Lehce mi to připomělo i šestý smysl, jakožto krále v duchařských filmech. Jinak když to srovnám s včera viděným Ďáblovým advokát, tak tohle mě bavilo minimálně o hvězdu víc! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (9)

  • Když se Tom (Kevin Bacon) během kopání děr na své zahradě naštve, nakopne kýbl, který rozbije okno jeho domu, které je poměrně daleko a vysoko. Jeho rozbití nebylo záměrem tvůrců, nejde ani o speciální efekt, pouze o šťastnou náhodu. Vzhledem k tomu, že Kevin Bacon na rozbité okno nijak nereagoval a pokračoval podle scénáře, mohla být tato „nepovedená“ scéna nakonec použita. (SHI-SHA)

Reklama

Reklama