Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Disney balansoval na hranici trápnosti...ale našťastie podarilo sa mu dostať z tejto hranice...The Rock hrá tak ako to vie - väčšinou grimasy, Roselyn "je strašne sexy" Sanchcez, ale to dieťa, je to proste ukecaný negr....ale ináč je príjemný rodinný Disney film, určený skôr deťom, ale dospelým sa to bude tiež páčiť ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Prvoplánová, typicky americká rodinná komedie ... o tom, kterak roztomilá, výřečná, přemoudřelá holčička napravila urostlého, úspěšného, sebestředného tatíčka. Podívaná je to náramná: Nechutně sladká jako ... jako cumel, křiklavě barevná jako papoušek a urputně veselá jako cirkusový klaun. Její komika je všudypřítomná, leč neupřímná, podbízivá, vlezlá - až agresivní ... a pramálo důvěryhodná. Nicméně ... zdá se, že její sebevědomí je neotřesitelné. Jak by mohla neuspět, když jí po boku stojí americký národní sport ? Velice bídné 2* ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Snad každá akční hvězda současnosti se občas objevila v nějakém tom Disney miloučkém a pozitivním filmu ze světa růžových brýlí a úžasňoučkých lidí. The Rock nemohl být výjimkou a tak po Kráčející skále zavítal do světa rodinných příběhů s filmem Plán hry. No a zase tak zlý to není. Prostředí amerického fotbalu už mi k Dwaynovi tak nějak sedí. To, co mi ale nesedí je fakt, jak ještě před pár lety byl jak tintítko v porovnání, co je z něj teď. A to už tenkrát byl docela namakanej…Plán hry je ale fajn. Neurazí, nenadchne a v porovnání s jinými komediemi s akčními hrdiny docela i baví. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak tento plán rockovskej hry prekvapujúco vyšiel. Po strašidelnom traileri, po ktorom som Dwaynea začal okamžite preklínať, som sa dočkal milého úsmevného, čisto rodinného filmu, ktorý sproste a vydieračsky využíva futbal a ostatné chlapské záležitosti, aby na seba nalákal aj inú, než len detskú zložku publika. Pár scén sa mu to darí, no poväčšine je to len čistokrvne infantilná, ale milá blbinka na jedno zhliadnutie. 60%. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Další komedie o tom, jak se někomu po dlouhé době zjeví dítě, o kterém ten někdo ani neveděl. Prostě se objeví. Tato komedie se mi velmi líbila a v mnoha směrech mně potěšila. Samozřejmně, ten příběh filmu jsme měli možnost vidět již několikrát, ale v tomto případě je to něco zcela jiného. Je to rodinná komedie, takže nečekejte žádné tupé rádoby vtipné hlášky. Určitě ale čekejte vtipné scény. Například to, co si dělali ti týpci v tom jejich fotbalovém týmu bylo vážně vtipné (sprej do pusy, plechovka s coca-colou, která byla napumpovaná, aby pořádně vystříkla atd.) Těmto scénám se možná nebude smát tak, aby jste se z nich váleli na zemi, i když někteří třeba ano. Určitě se ale pousmějete. Velkým překvapením je Dwayne „ The Rock“ Johnson. Tímto filmem dokazuje, že to není jen tupá hrouda svalů a že není jen hloupý wrestler. A hlavně není to jen akční hvězda. Dokazuje, že umí hrát. Umí zpívat. A hlavně si ze sebe dokáže udělat srandu, což je velmi důležité. Tato role namachrovaného sportovce mu velmi sedla. Rád se na filmy s tímto sympaťákem koukám. Konec filmy je sice tak trochu přeslazený, ale na druhou stranu je to krásný happy-end u kterého mi možná i ta slza ukápla. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Film bol dodaný do kín pod falošným názvom „Ribbon“. (Zeker)
  • Slovo „rock“ sa vo filme niekoľkokrát spomína ako prídavné meno k postave Joea, keďže herec Dwayne Johnson sa volá „The Rock“. (Zeker)
  • Natáčení muselo být přerušeno na několik měsíců poté, co si Dwayne Johnson natrhl achilovku během fotbalového tréninku. (HellFire)

Reklama

Reklama