Reklama

Reklama

Hannah Montana

(seriál)
Komedie / Rodinný / Hudební
USA, (2006–2011), 39 h 9 min (Minutáž: 22–51 min)

Hrají:

Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias, Madison Pettis, Frances Bay, Ashley Tisdale, Gwendoline Yeo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Když se čtrnáctiletá Miley Stewart (Miley Cyrus) přistěhuje z Tennessee do Californie, nikdo kromě její rodiny a přátel netuší, že je zároveň i velmi známou a populární zpěvačkou s blonďatou kšticí, která si říká Hannah Montana. I přes kamarádství všech kamarádství to zatím neví ani její nejlepší kamarádka Lilly Truscott (herečka Emily Osment, jejího bratra známe z filmu Šestý smysl). Její nevědomost ale není nadlouho - tedy jen do té doby, než pozve Miley na její vlastní - Hannah concert ! A aby toho nebylo málo, zamiluje se do ní (do Hannah) její (Mileyin) spolužák Oliver (Mitchel Musso), kterému později také bude prozrazeno Hannah - secret. V seriálu také nejsme připraveni o zábavné prvky - o ty se stará zejména Miley, ale také její táta Robie Stewart (zpěvák Billy Ray Cyrus, je to Mileyin otec jak v seriálu, tak v realitě) a Mileyin seriálový bratr Jackson (Jason Earles). Miley se své tajemství po celou dobu seriálu snaží udržet v nejmenším kolečku přátel a rodiny. Novodobý Disney seriál v teenagerovském pojetí, který potěší i pobaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (395)

maty39 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mě ve svých nejlepších létech naprosto minul. O jeho existenci a existenci Miley Cyrus jsem se dozvěděl až z filmu na motivy tohoto seriálu. Film mě ničím nezaujal, takže jsem opět přestal brát jeho existenci na vědomí. Nyní (už po skončení seriálu) jsem viděl sestřih nejlepších scének a kupodivu mě to přišlo velmi vtipné a úplně jiné než film. Dal jsem šanci pár dílům a nakonec mě to docela zaujalo. Není to žádné peklo, jak se tady někteří tvrdí, ale není to ani žádné veledílo. Je to ale vtipné. Jednoduchý humor vycházející z nereálného světa založený především na trademarkových hláškách a fyzickém humoru (Pitvoření, padání a podobné věci. Dříve to byla v sitcomech naprosto běžná záležitost. Asi to přetrvalo z grotesek a popravdě, v dnešních sitcomech mi to trošku chybí.). Pokud bych to měl přirovnat k nějakému podobnému seriálu, tak je to něco jako Ženatý se závazky nebo Alf. Tvůrci tohoto seriálu nejsou žádní idioti a základy klasického sitcomového humoru a klasických zápletek mají v malíku, takže po řemeslné stránce je HM povedená. Jediné co vám může znechutit HM je osobní nenávist k Miley Cyrus, nebo k Disney továrně na peníze. Mě netrápí ani jedno, takže HM beru jako stokrát viděný příspěvek do žánru sitcomů (i když poměrně vtipný). Objektivně si HM nezaslouží více jak 60% hodnocení, ale kolem těch 20% je docela nereálné. Takže trochu nadsadím. PS: Pokud bych měl hodnotit HM s českým dabingem, pak je i těch 20% zatraceně hodně. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Hannah Montana... Spíš jsem se vždycky pousmíval těm, kterým se to líbí a koukají se na to, ač jsem to nikdy neviděl (jenže někdy stačí dedukce z těch všemožných polštářů, bloků, propisek a bůh ví čeho s nápisem "Hannah Montana" a radši se tomu vyhnete obloukem). Navíc sám nápad seriálu mně přišel hodně, hodně stupidní. I přesto mně to nedalo a na seriál jsem se kouknul. Pustím si pár dílu... no a ať chci nebo ne, mně to tak špatné nepřipadá a někdy mi to připadá i vtipný a směju se tomu, i když je to kravina. Musím tedy říct - není to bůh ví jaký seriál, ale rozhodně jsem si myslel, že to bude mnohem horší a někdy si to třeba i opět pustím. I když má teda Hannah Montana nízké hodnocení, určitě si stojím za tím, že v mých očích to na průměrné 2 hvězdy dá... :) ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

To si jednou takhle náramně sympatický představitel dětských rolí Fred Savage (ano, ten spratek z Báječných let) mačkal bedřichy a jeden se mu rosprskl na zrcadlo tak dokonale, že vytvořil siluetu střapatého děvčete mdlého výrazu. Inu, bystrý Fred Savage hned poznal zásah vyšší moci a dal tak stvořit kult Hanny Montany, která zblba nejedno dítě dokonaleji, než mistr Kulínský. Suma sumárum, nejsem cílovým divákem tohoto seriálu, proto asi nebudu močit blahem u každého dílu, ale z toho mikroskopického mála, co jsem zahlédl při různém přepínání kanálů usuzuji, že se jedná o příšerný televizní kýč, těžící z toho, že děcka marně hledají své idoly a sežerou všechno, co jim ta blbá bedna naservíruje. YA BASTA! ()

JohnRambo 

všechny recenze uživatele

Je to tak trapné až je to sranda. A všetci čo dávajú odpad sú len ovplivnený svetom. Na jednej strane sa rozšírilo že je to super a stal sa z toho hit-deti to milujú, na druhej strane sa rozšírilo zo strany starších že je to sračka-všetci opakujú. Nehnevajte sa na mňa ale keď už nič iné v telke nie je (a väčšinou nie je) tak sa na to dá pozerať. A keby ste mali 11 ročnú sestru ktorá ma Montanu všade, od nálepiek na zošitoch po povlečenie na posteľ...bol som donútený súhlasiť že je to dobré :) ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

O tomhle dilku jsem dosud nemel tuseni, ale jsem prave na dovolene v Mexiku a tady to pousti ustavicne v kazde hospode a dalkovem autobuse a mne uz to zacina lezt krkem natolik, ze objektivitu ode mne nelze cekat. Jen se divim, ze to jeste nekoupila nektera nase celoplosna televize, u ctenaru Brava apod. bude H M jiste slavit naramny uspech. ()

Galerie (243)

Zajímavosti (57)

  • Název odkazuje na první verš hymny Spojených států amerických: „Oh, say can you see.“ (LUKICKK)
  • Název odkazuje na píseň „Annie Get Your Gun“. (LUKICKK)

Související novinky

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama