Reklama

Reklama

Plně vyzbrojená bitevní loď Missouri se vrací z poslední plavby, aby byla slavnostně vyřazena z provozu a proměněna ve vojenské muzeum. Na palubě se chystají na slavnost, které se má zúčastnit i prezident. Kapitán Adams vyčte podřízenému Krillovi, že nehlásil přílet vrtulníku, důstojník se však vymluví na chystané překvapení k oslavě jeho narozenin. Na palubě helikoptéry jsou totiž rockový zpěvák, striptérka Jordan, číšníci, kuchaři a členové prezidentovy ochranky. Pohoda a dobrá nálada se nečekaně změní v drama, když rocker, ve skutečnosti terorista William Strannix, zastřelí dva důstojníky a obsadí s Krillem loď. Zmocní se disket v sejfu a raketou sestřelí americkou stíhačku. V Pentagonu je vyhlášen poplach. Paranoidní Strannix, který vyhrožuje vládě odpálením jaderných střel Tomahawk, byl totiž kdysi špičkovým agentem a akce je součástí jeho pomsty… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vynikající akční snímek čnící z filmografie Stevena Seagala jako stožár z dnes už potápějící se lodi s výše zmíněným jménem, Tommy Lee Jones jako jeho psychopatický protivník je prostě skvělý, Erika Eleniak krásná a Gary Busey prostě svůj, akce střídá akci, prostě áčková akčňárna, u které se člověk rozhodně nenudí ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Solídna akčná klasika. Pre terajšieho diváka možno podpriemer, no pre moju generáciu, vyrastajúcou na podobnom type hrdinu z polovice 80tych a začiatku 90tych rokov je to proste povinnosť pozrieť si to aj desaťkrát. Steven je tu ešte macher so zabijáckym výrazom, plný sily a energie, rozdáva krásne rany, a keď prižmúrite očkom na scenár je to proste cool. 80%. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Skvělej film, dobrá hudba, stará dobrá režie. Příběh je dost dobrej, sedla mi role Seagala jako kuchaře Casey Ryback - to rozhodně nemá chybu. Je tu dost soubojů, dost akce. Seagal zde působí dost neporazitelně. Baví mě i ostatní postavě. Tommy lee Jones zde působí jako správný magor. Nějaká chybka se najde ve filmu, ale nestojí za řeč. Moje hodnocení je 92% = ***** ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Lámání končetin, házení nožem, lámání končetin, dloubání očí palcem, lámání končetin, střelba. Speciální superagent maskovaný jako lodní kuchař. Dialogy na úrovni přestávkových debat na Zvláštní škole. V souhrnu jeden z nejpovedenějších filmů Stevena Saegala. Což je vzhledem k obsahu dost smutné. Ale, abych nekřivdil, když mi bylo zhruba 11, moc jsem si ten film užil. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (23)

  • Severokorejskou ponorku představovala skutečná ponorka USS Drum. (Dragoni)
  • Z verze uvedené v Británii byla z boje v dílně vystřižena desetisekundová část vytrhnutí ohryzku z krku. (Dragoni)
  • Když v první přestřelce v kuchyni únosci vypálí dávku ze samopalů MP5, oba mají nasazené tlumiče. I přesto je střelba slyšet jako bez tlumičů. (DeziDiCzorka)

Související novinky

Chystá se reboot Přepadení v Pacifiku

Chystá se reboot Přepadení v Pacifiku

18.11.2021

Studio Warner Bros. se rozhodlo oprášit jednu ze svých osvědčených značek, nového rebootu se totiž má dočkat populární akční snímek z roku 1992, Přepadení v Pacifiku. Nová verze příběhu o kuchaři na… (více)

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama