Reklama

Reklama

Hrozba v poušti

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři měsíce před invazí v Afganistánu, během tajemné mise, šest vojáků z elitární vojenské jednotky se musí postavit proti nepříteli, o kterém se jim ani nezdálo! Film režiséra kultovního snímku The Blair Witch Project. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Luukec 

všechny recenze uživatele

z tohoto filmu béčkovost přímo sálá.. to že vojáci bojují v ryflích a nějaký týpek ze CIA taky, to by se ještě skousnout dalo, ale totálně zamotané příhody kdy na ně pořád někdo útočí a nakonec to ani nevystětlí, to už ne.. i tak to nebylo až tak hrozný a za tak nízký rozpočet, který byl určitě hodně malý, dávám *** ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Podobný scifi-hororový námet mám celkom rád - borci sa niekam vyberú, chcú niečo preskúmať alebo polapiť, no a nakoniec zistia, že už niet návratu späť, že majú len jednosmerný lístok... Takýto hraný polo FF formát mi vyhovuje, pretože obvykle so sebou prináša to lepšie z klasiky aj FF, čo sa často pretaví aj do atmosféry. To však nie je tento prípad - úvod ešte ušiel, ale ako sa účastníci začali do príbehu zamotávať, tak to paradoxne strácalo na atmosfére, aj keď priznám sa, že legenda o stratenom pluku 44 ma celkom zaujala. Ani herci sa tu od práce moc nepretrhli a tiež tu chýbala nejaká výraznejšia osobnosť, ktorá by ten celkový dojem trocha potiahla, herec v hlavnej úlohe na to evidentne nemal. Koniec mi prišiel dosť odfláknutý, nedomyslený a taký nemastný-neslaný, vôbec som nevedel čo si o tom myslieť. Škoda, začínalo to sľubne. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Od režiséra Blair Witch byl čekal víc. Pěkná výprava na střední východ a začátek filmu slibně navnadí. Pak jsem ale příliš uspokojen nebyl a moje očekávání se změnilo v čekání na konec. Snaha o atmosféru na mně nezafungovala, postavy a jejich dialogy byli slabé. Dejme tomu, že trocha úzkosti by se našla ale jinak se táhlo jak smrad. Sázka ne strach z neznáma se tentokrát nevyplatila a chybělo pár nápadů, které by rozehnali tu monotónní nudu. Jako thriller slabé, jako válečný film ještě slabší. Podobnými snímky, ve kterých se se zlou potáže skupinka vojáků, jsou například Mrtvá hlídka nebo Rudý písek. Alternativa: Deathwatch, Red Sands, Bunker. ()

IBI 

všechny recenze uživatele

Popravdě, původní myšlenka a režisér Blair Witch Projectu mohly dát dohromady skvělý film, kdyby nepřišlo pár ALE: 1) Nedotažená myšlenka - Ony "věci", o kterých se má točit celý film nejsou absolutně nijak popsané, ale přesto si nezachovaly ani špetku tajemna, 2) Pro mě absolutně nesympatická hlavní postava, která by se dala popsat jako absolutní bezcharakterní trotl a za 3) KONEC, ten byl na jednu stranu vysvobozením, ale na druhou stranu mě jasně utvrdil v tom, že tenhle film si už nepustím, i když se mi ten nápad jako celek líbí. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Bohužel jen průměr, i když se slušnou hudbou a tajným pracovníkem, držícím artefakt, který se nalézá ponejvíce v Jižní Americe. Jak známo, po zkonstruování německými inženýry létal a z jeho aerodynamiky byli paf přední letečtí odborníci. Zápletka s imány se mi tam moc nehodila, i když snaha se cení a nikdy dopředu nemůžete vědět, co kdyby, že? ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Namiesto skutočného Afganistanu sa natáčalo v Maroku. (MikaelSVK)
  • V čase 03:16 zazní ve filmu „...považují ho za duchovní sílu, co pomůže mujahideenům porazit sověty.“ Vzhledem k tomu, že se film odehrává na konci roku 2001, jedná se o zjevný historický nesmysl. Sovětská vojska se z území Afghanistánu stáhla v průběhu roku 1989 a samotný Sovětský svaz přestal existovat 26. 12. 1991. (Globus_Jirka)
  • Film niesol aj označenie Ultimate Patrol. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama