Reklama

Reklama

USA, 2008, 6 h 32 min (Minutáž: 41–47 min)

Tvůrci:

Josh Friedman

Kamera:

Bill Roe

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Lena Headey, Thomas Dekker, Summer Glau, Richard T. Jones, Owain Yeoman, Sonya Walger, Nick Wechsler, Charlayne Woodard, Dean Winters, Chad Brummett (více)
(další profese)

Epizody(9)

Recenze (3)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu tu nasranost. Nevím jak na tom bude dvojka, ale mizerný triky jsou nejmenším problémem první série. Postavy jak po lobotomii a nezajímavý natahovaný příběh, který by poradny seriál odvyprávěl za 2 epizod. Snaha přiživit se na jménu. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je smutný říct, že na první sérii je nejsympatičtější a nejlépe hrající Brian Austin Green. Jasně, je to televizní produkce, takže triky nic extra, spíš děs, ale ten příběh je děsně natahovanej a plnej zbytečností. A upřímně, místy dost nuda. Herci hodně velká tragédie. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.série nám přináší pohled na svět Sarah Connorové a jejího syna Johna, pakliže bychom skončili filmovou dvojkou a nenavazovali trojkou. Poté, co náš Arnold Schwarzenegger představující T-101 chránícího Johna zemřel, uběhly další dva roky. On i jeho matka však stále prchají před hrozbou terminátorů, které mohl Skynet vyslat před svým vlastním zničením. Jenomže, došlo vůbec k oné události? Nemusí. Stačí, když do minulosti vstoupí jeden z jeho robotů, a jede se nanovo. To se také stane, když nastupuje John do nové školy, a jeho učitelem na první hodině je právě onen vraždící stroj. Sice vypadá jinak, ale zato je mnohem nebezpečnější. Ještě že se mezi jeho spolužáky nachází dívka, jež má v mozku také čip. Jež ho má chránit (...). Vcelku povedené dílo, jež, na rozdíl od ostatních, nehodnotím až tak negativně. Jistě, Arnold a Linda jsou nahrazeni Lenou a dalšími, avšak Summer Glau a Thomas Dekker tomu dávají také velice slušný náboj. Ano, příběh se motá pořád kolem toho samého, a některé vtipy nezazní zrovna tak, jak by měly, (čili úderně). Ale na béčkový seriál, především pro skalní fanoušky Terminátora, a pro ty, jimž se v roli ochránce Johna líbí i dívka, se nejedná o nic zlého. Dokonce bych na jeho adresu pronesl i pravý opak, a pochválil ho (...). Správný vtíral coby agent FBI, záporák v roli terminátora, ač velmi nechápavá, přesto laskavá a krásná Cameron, klasická Sarah a John a další mi zde prostě sednou. 80 procent. Dal bych víc, ale děj se prostě trochu táhnul, a schazuje sérii jednu hvězdu. ()

Galerie (145)

Reklama

Reklama