Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

herech 

všechny recenze uživatele

Fakt pořádně šílené, ale v tom nejlepším slova smyslu. Zde se hlavně dost často zabývají kravinama, které se ale nikde jinde neřeší, takže tato úloha leží jen na lidech od Šílené vědy. A k tomuto poznávání dosud přehlížených věcí jsou samozřejmě divákovi servírovány vtipné průpovídky a velké porce humoru. No a samozřejmě spousta explozí, které se již jaksi stali součástí tohoto šíleného seriálů. Prima cool tímto u mě každopádně boduje... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jo, kdyby takhle nějak byla vyučovaná fyzika, tak jsem na ní nemusel být takový trotl. Škoda, ale třeba ta doba přijde. Každopádně je to velmi dobrý pořad, který divákům skrz zábavné pokusy ukazuje všechny možné věci, které se týkají v podstatě jakéhokoli odvětví vědy. Pro mě největší ponaučení přišlo s tím, že když člověk pije pivo brčkem, tak se víc nenalije, ale zato bude víc krkat. 80% ()

Reklama

Burrows 

všechny recenze uživatele

Brainiac: Šílená věda - název přesně odpovídá tomu, co se v seriálu odehraje - šílené pokusy, ale naprostá většina těch, bez kterých se člověk obejde. Tak např. jsem se dozvěděl, že se dá chodit po vodě, když smícháte obrovské množství cementu a hořčice a nalejete tuto směs do bazénu. Nebo na uvolnění šroubů můžou vědátoři použít TNT, ale musejí počítat s tím, že celá věc, jejíž součástí jsou ty šrouby, může vybuchnout a také vybuchne. ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Prakticky všechny pokusy jsou k ničemu, ale je sranda na to koukat, pokud tento pořad neberete vážně. Někdy překvapí nějakým zajímavým pokusem, jindy je to nuda, občas dobré seriály (pokusy otevřít trezor - nakonec se to pomocí tanku Leopard a přímému zásahu z jeho děla povedlo) a hlavně spousta zničených karavanů. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Radiátor nám mizí z dohledu, ale je zničený?" Může se žužu samovolně vznítit? Je sádlo alternativou k motorové naftě? Které elektrospotřebiče budou po vyhození za jízdy z náklaďáku stále fungovat? Je možné vázat balonky pod elektrošoky? Které národní jídlo se jí nejhůř v silném větru? To je jen ukázka seriozních otázek, na něž hledá Brainiac odpovědi a já se přitom bavím představou, že i já bych možná mohl být vědec. Jdu oplodnit krávu křečkem. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama