Reklama

Reklama

Afro Samurai

(seriál)
  • USA Afro Samurai
všechny plakáty
Trailer

Epizody(5)

Obsahy(1)

Na temnou cestu ve futuristickém feudálním Japonsku se vydává samurai prahnoucí po pomstě za vraždu svého otce, kterou na vlastní oči kdysi v mládí viděl. Ze studia Gonzo se na nás valí přehršle soubojů , krve a končetin poletujících vzduchem. Seriál částečně čerpá z RUROUNI KENUSHIN: TSUIOKUHEN a SAMURAI CHAMPLOO. (gruvacek)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Klay 

všechny recenze uživatele

Ta hromada skvělých soubojů nemůže úplně zastřít dějovou pustotu za kterou se skrývá nejjednodušší myslitelná revenge šablonka a pocit, že by se to dalo celé odvyprávět v průběhu 20 minut. Dobře že jde o minisérii, dívat se na to v kuse, tak je to určitě za 3*. Takhle vás aspoň s každým započatým dílem znovu okouzlí stylová animace a bitky krvavější, než ty z Kill Billa. 70% EDIT: S odstupem zaokrouhluju hodnocení dolů. Afro samurai až příliš stojí na zpracování, a kromě vzpomínek na hezké obrázky ve mně nic nenechal. Stařičký Ninja scroll taky dějově neoslní, ale i přes archaický vizuál je mnohem nápaditější, dynamičtější a hlavně zábavnější. ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem člověk, který moc anime neholduje, nevěděl jsem, s čím Afro Samurai příjde. Popravdě... moc jsem mu nevěřil. Ale nečekané se stalo skutečným a já si dosytosti užíval nadpozemsky propracovaný příběh o dvou páskách, sladké chuti pomsty a jednom mlčenlivém samurai, který po tom všem touží... ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Po třech dílech jsem to chtěl vážně vypnout,,mám rád pořádnou jakožejaponskou-akci na meče ale tohle mi přišlo fakt hodně jednoduché,=boj,bitka,další rváč,další litry stříkající krve a do toho všeho ten nesnesitelně užvaněný alter-hoper s tím svým já jsemnegrztohonejdrsnějšíhomadrfakrghetta přízvukem........Poslední dva díly ale celému příběhu dodaly aspoň jakous takous emocionální,příběhovou a přemýšlivou rovinu,,alterdebil zmizel+vizuální stránka celého počinu+docela dobrá hudba(rap nemusím ale RZA hudbu k filmům umí :) ) = Jde o docela pěknou směsici všehomožného v bublajícím hrnci akce,,hodně jednoduché a přímočaré ale kdo má rád useknuté končetiny,japonské meče,užvaněné a mlčenlivé černochy a rap,ten si příjde a své. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Hodne povrchni postavy a banalni pribeh vas u teto OVA jen tak neudrzi, to spise pomerne velke mnozstvi souboju kde se krvi nesetri. Dabing je perfektni a graficka stylizace se mi tez hodne libi ale opravdu mi tady chybi vetsi hloubka a silnejsi vztah alespon k hlavni postave ovsem to se ani po dvou hodinach me nepodarilo. Jsou to slabsi ctyri hvezdicky. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Na to jakou jsem na to slyšel chválu to žádný zázrak teda nebyl. Všichni vytekli z toho, že to dabuje L. Jackson, přitom tam utrousí větu za díl. Navíc to má tak neskutečně přímočarej a plochej děj, že i ty souboje se vám za pět dílů okoukají. Je fakt, že poměr techno/tradiční Japonsko je tam slušně vyvážený, ale to je asi jediný klad seriálu. Animace mi přijde dost úděsná, už jenom kvůli té statické čelence, která je asi nagelovaná, když vlaje i v bezvětří. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Původní stejnojmennou mangu, která byla seriálu inspirací, napsal a nakreslil Okazaki Takashi. (Claude Speed)
  • Výroba jednej epizódy stála približne 1 milión dolárov. (Mihail123)

Reklama

Reklama