Reklama

Reklama

Afro Samurai

(seriál)
  • USA Afro Samurai
všechny plakáty
Trailer

Epizody(5)

Obsahy(1)

Na temnou cestu ve futuristickém feudálním Japonsku se vydává samurai prahnoucí po pomstě za vraždu svého otce, kterou na vlastní oči kdysi v mládí viděl. Ze studia Gonzo se na nás valí přehršle soubojů , krve a končetin poletujících vzduchem. Seriál částečně čerpá z RUROUNI KENUSHIN: TSUIOKUHEN a SAMURAI CHAMPLOO. (gruvacek)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

animaxis 

všechny recenze uživatele

Toto vznikne,když se smýchá anime s američany.Seriál má spoustu dobrých vizuálních efektů,které mě celkem překvapily.Pak tu je dost jednoduchý děj a spousta krve,která ovšem asi nikomu nevadí.Celkem chápu,že když jeden díl stál 1 milion dolarů,tak to má jen pět dílů.Řekněme,že kdyby to natahovali a bylo by z toho třeba jen 50 dílů,tak bych se na to asi ani nedíval.Celý seriál jsem měl shlédnutý asi za dvě hodiny a bavil jsem se,ale picity tam nebyly skoro žádný,což od anime bohužel docela očekávám,takže jsem uvažoval o třech,nebo čtyřech hvězdičkách a nakonec dávám čtyři za snahu. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nepopsatelné, temné, depresivní. Odehrává se to v perfektním světě. Je to středověké japonsko a řežou se tam katanama, ale vytuněnější bojovníci mají klidně pistole nebo bazuky. V jednom díle se objeví i Afro Droid. Bitky jsou neuvěřitelně stylové podpořené nekompromisnímy přísnými beaty hip hopového guru RZA. A když už děj vypadá obehraně a zdá se, že Afro Samuraj prostě jen jde a kosí, tak přijde nějaký perfektní flashback (dorazil mne 4. díl). Pokud máte odvahu navléct si "number two headband" tak neváhejte a sežeňte si to! ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Temné, vizuálně zajímavé anime, kde se černošský samuraj vydává pomstít smrt svého otce. Přímočarou cestu originálním světem (středověké Japonsko s androidy, mobily, raketomety) lemuje množství jedinečných protivníků a flashbacků z dětství, drsného nemluvného hrdinu však sotva dokážou byť jen zpomalit. Bohužel, přestože má seriál pouhých pět epizod, brzy se stává značně monotónním a ten Afrův ukecaný společník opravdu otravuje. ()

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Velice fresh počin. Zapomeňte na příběh, tady jde o styl! A ten kluci z Genza mají (a to dokonce "pořádně ostře vybroušený"), o RZAovi a jeho hudební složce snad ani pochybovat nelze. Drsňák s afrem jak z výstavy obří zeleniny prochází historicko-nanotechnolohickým Japonskem a usekává hlavy a končetiny všem, které potká. Provází ho jeho alterego (nebo jak to jinak slušně nazvat) se zásobou černočerných hlášek a hlasem Samuela L.Jacksona (který sice namluvil i Afra, ale ten řekne za celý seriál tak 20 slov). Dočkáte se "tak trochu drsnější" romantiky (palec nahoru), skvělého grafického zpracování a hektolitrů krve. Co chtít víc? ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Člověk by nečekal, že to bude tak zábavné. Název by lidi, kteří se o ujeté anime (samuraj s afrem?!) nezajímají, mohl spíše odradit, ale byla by to chyba. Afro samuraj alespoň pro mě osobně nebyl o bojích (i ty měly však své kouzlo), ale o postavě dabované Samuelem L. Jacksonem (jejíž hlášky jsou vážně fantastické) a zajímavém stylu vyprávení (což dokazují díly prolínající se s flashbacky do Afrovy minulosti). Silné 4*. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Výroba jednej epizódy stála približne 1 milión dolárov. (Mihail123)
  • Původní stejnojmennou mangu, která byla seriálu inspirací, napsal a nakreslil Okazaki Takashi. (Claude Speed)

Reklama

Reklama