Reklama

Reklama

Lovec pokladů Ben Finnegan touží najít poklad zvaný Královnino věno, který se potopil společně se španělskou lodí Aurelia. Zatím se však potýká s finanční tísní, která je stále horší. Dluží peníze gangsterovi přezdívanému Velký Králík. Navíc nestihne rozvodové stání a přijde nejen o manželku Tess, ale také o zbytek skromného majetku. Finn využije náhody, která mu do cesty přivedla milionáře Nigela Honeycutta, pro něhož pracuje Tess jako stevardka. Díky záchraně klobouku jeho dcery se dostane na jeho jachtu a milionáře natolik zaujme, že získá jeho pomoc při hledání pokladu. Ukáže se však, že není jediný, kdo po něm pátrá. Při honbě za pokladem jde o život a Finn se musí rozhodnout, jestli je pro něj přednější poklad, nebo Tess. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (283)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Jen blázen může od tohoto filmu očekávat něco více, film je sice jednoduchý, ale když se s tím smíříte a příliš nebudete přemýšlet tak se zaručeně pobavíte. Dlouho jsem se tak od začátku nepobavil, Ben (Matthew) jako lovec ztracené lodi, společně s nově rozvedenou Tess (Kate) tvoří dokonalý pár, k tomu všemu milionář Nigel (Sutherland) se svoji napůl hloupoučkou dcerou tvoří skupinku lidí, která vás musí pobavit scénama jako uhořelá loď, jak Ben pospíchá na rozvod, .... a jestli si někdo myslí, že je to jen pro lidi mající IQ pod 100, tak se plete, každopádně mě film příjemně zpříjemnil let a to je přesně kvůli čemu vzniknul. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Mám rád SAHARU. Kate Hudson a Matthew McConaughey boli skveí v AKO PRÍSŤ O MUŽA ZA 10 DNÍ . Mačacie zlato je sympatické, hravé, šialené... ale má tak chatrný scenár, že nad dve hviezdičky sa vyškriabať nemôže. Cez veľmi teplé leto znesiteľné, ale ja odporúčam radšej zábavku DO HLBINY alebo triler TRAJA... ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný koktejl Honby za diamantem, Lovců pokladů a Sahary se ani nesnaží brát vážně. Když Matthew McConaughey a Kate Hudson rovnou nepředvádí scénky jako vystřižené z kreslené grotesky, vzájemně se bombardují rychlými hláškami. Někdy je i ten nejprostší vtip dokonale úderný, jindy se zasekne na půl cesty, důležité ale je, že i přestože tahle akční komedie není ničím jiným než obyčejnou trhlou prostoduchou taškařicí, děj se nezadrhne - a navíc končí šťastně. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Dobrodružné filmy zažívají v poslední době obrovský boom a Bláznovo zlato by evidentně chtělo z tohoto trendu taky něco trhnout. Najděme tedy pár herců, sepišme základní scénář, uvidíme co z toho "vyleze"... Nakonec z toho vylezli Lovci Pokladů křížení s Karibskými Piráty, kteří na hodinu a půl možná zabaví, ale nejsou nic extra. McConaughey je alfa samec, ale tak trochu nemehlo - Jack Sparrow. Kate Hudson je jasná Elizabeth... Někdo tady opisoval... Dějově taky naprostý průměr - napínavé momenty se střídají s nudnými scény... Průměr, šeď... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Co má jako být lákadlem pro diváka v této slané taškařici?? "Valcha" Matthewa McConaugheyho?? Narážky Kate Hudson na sex?? Může být, protože určitě to nejsou scénář, atmosféra, logika, dynamika nebo dobrodružství. Obrovská nuda. A nic na tom nezmění ani pár akčních minut. Postavy jsou bez správného náboje a motivace, řeší se klišovité chujoviny a než se vůbec začne pátrat po pokladu, uběhne nejdelší hodina za posledních x dní. No a když si pak dají hrdinové vše do souvislosti, přičemž je podporuje náhoda, čekal jsem na vyzvednutí pokladu, který by svým objemem zaplnil podpalubí zmíněné galeony Aurelie. Ups, chyba. To nebylo bohatství, ale majetek průměrného jednookého piráta za jedno akčnější dopoledne. Nechutné. 70 miliónů dolarů(rozpočet)/110,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Postava "Moe Fitche" byla inspirována hledačem pokladů Melem Fisherem. (Pethushka)

Související novinky

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

20.06.2024

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Reklama

Reklama