Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokojnú oslavu Emily (Alexandra Paul) a jej manžela Teda (J.C.MacKenzie) pozoruje už dlhšiu dobu neznámi muž. Emily ho pozýva ďalej a manželia mu poskytnú dočasné ubytovanie na fare, kde je Ted kazateľom. Luke (Corey Sevier) spočiatku nijako nezasahuje do ich životov. Silne veriaca Emily spolu s Tedom venujú všetok svoj čas a prostriedky založeniu novej cirkvi, svojou snahou získavajú pre Teda možnosť sérií vystúpení v televízii. A tak, zatiaľ čo je Ted pracovne zaneprázdnený, Emily postupne podľahne kúzlu mladého a atraktívneho Luka, vďaka čomu sa jej manželský život začína rúcať a na povrch sa dostávajú hriechy minulosti. Je však toto všetko len obyčajná náhoda alebo dôkladne premyslený plán? (rudess)

(více)

Recenze (15)

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

iMDB: 5.1/10 Opět, jak jsme se již mohli setkat u kanadského filmu, za málo peněz hodně muziky. Corey Sevier, který podal dobrý výkon například také v novém snímku Jazzman (2009) i zde předvedl, že své řemeslo umí. Nesouhlasím s tím, že by byl scénář překombinovaný. Dle mého názoru byl velice zajímavě udělaný. Velmi oceňuji příjemný hudební podkres. Váhal jsem, jestli dát tři nebo čtyři hvězdy, ale nakonec dávám čtyři, abych vyvážil nepoměr v hodnocení. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Dejová línia obsahuje neskutočne veľa zápletok, až príliš veľa. A samotný film sa nakoniec v nich utápa. Celkovo niektoré scény sú odfláknuté a zbytočne vyzerajú naivne len kvôli tomu, aby výsledná zápletka dala nejaký zmysel. Avšak Alexandra Paul tu docela vyniká. Najprv som chcel dať 2 hviezdičky, ale koniec to pokazil. Síce dám len hviezdičku, tento snímok patrí k tým lepším TV filmom ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Naprosto "výborná" záležitost na relax po náročném dni. Jak vidno, v televizní produkci se fantazii meze nekladou. Když někdo kombinuje primitivní s nelogickým a ještě navrch chce být ambiciózní, nemůže to dopadnout dobře. Prostě to mnohdy vypadá asi tak, že jakmile se tvůrci dostanou do úzkých, vymyslí první kravinu, která by mohla děj posunout o scénu dopředu.. Ale jinak jo, bavil jsem se královsky. Zvlášť, když zajíček, co píchal o skoro dvacet let starší Stephanii Holden (holt to letí), oznámí, že je vlastně jejím synáčkem.. Thrillerový suterén!! ()

ladanda 

všechny recenze uživatele

Je to docela sranda. Hlavní hrdinka souloží nejprve s otcem, pak s vykastrovaným manželem-knězem, pak s milencem, po letech pak se synem, který se jí narodil s incestu s vlastním otcem, atd. Příběh se vyvíjí do fantasmagorického happy andu. Trochu překombinované asi jako Mission: Impossible, ale docela koukatelné. V TV programech uváděno pod názvem Evangelium zrady. ()

brutale 

všechny recenze uživatele

Scenár prudko prekombinovaný (ako bojové zostavy Chucka Norrisa), réžiou a hercami nezvládaný, vás napriek častým "zápletkoidným" zvratom, nechá takmer chladnými. Skoro absolútna absencia stupňovania napätia v divákovi... Keďže od režiséra Timothy Bonda, som rád sledoval seriály "Smer juh" a "Krajné medze", prižmúrim jedno očko a pridávam jednu *. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama