Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tématem autorské komedie Martina Dolenského je manželský trojúhelník a nevěra, a z nich vyplývající situace, které nikdy nemají jednoznačná a jednoduchá řešení. Michal Goldberg je mladý úspěšný doktor, specializací gynekolog. Má trošku bezvýraznou a plačtivou ženu Janu a dítě, a také atraktivní a sebevědomou milenku Kláru. Doktor proplouvá spokojeně životem do chvíle, kdy za ním přijde milenka s novinkou, že je těhotná. Muž se v této situaci hodlá zachovat tradičně – strčit hlavu do písku. Milenka však zprávu zavolá manželce a ta situaci řeší radikálně. Odstěhuje se k mamince… Třikrát se komedie vrací na tento začátek a třikrát doktor situaci řeší různými způsoby – návratem k manželce, odchodem k milence a nakonec konfrontací obou žen. Humor téhle filmové komedie, která nechce moralizovat ani nabízet řešení, je založen na lidských stereotypech v chování a tomu přispívá obsazení milenky i manželky jednou herečkou – Tatianou Vilhelmovou. V hlavní roli doktora dostal poprvé velkou hereckou příležitost Michal Malátný, známější jako zpěvák skupiny Chinaski, jejíž písně film doprovázejí. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (343)

zette 

všechny recenze uživatele

Prekvapilo me celkem vysoke hodnoceni tohoto filmu. 50% je na tuto hovadinu fakt narez! Herci uplne mimo ( snad jen Janzurova odehrala sve ), zklamala i Vilhelmova, Malatny je mozna sympatak a muzikant, rozhodne ne ale herec, Sobota jako primar-hahaha! Scenar plytky-zadny, infantilni doprovodna znelka, podivna kamera, nudna rezie a absolutne bez humoru. Dal bych odpad, nebyt sexy Vilhelmove a jejich hezkych noh:-)! Naposled... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak špatné, abych byl naštvaný. Nicméně bylo to tak zbytečné, že mi to bylo skoro líto. Vilhelmovou mám rád, ale ani ona mi nemohla vylepšit dojem z této podivně nudné slátaniny bez pointy a vtipu. Dolenský se snažil natočit komedii ani černou, ani hořkou nebo laskavou. Klobouk dolů, povedlo se mu natočit dokonce komedii i bez vtipu. Prostě blbé a nudné. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem od toho nic nečekal, tak vlastně nemůže být řeč o nějakém zklamání. Film utekl jako voda a nezanechal na mně žádné psychické ani fyzické následky, což někdy stačí k nějaké té hvězdičce. Děj je banální a skoro o ničem. Naštěstí jsem na to nešel do kina, to bych si pak asi jednu vrazil. Musím vyzdvihnout scénku Marka Vašuta a taky oba policajty. Michal Malátný mně tam příliš neseděl. Pořád jsem čekal, kdy skočí na pódium a Chinaski spustí. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Michal Malátný jako zpěvák a ústřední člen kapely Chinaski? Ano, rozhodně ano. Michal Malátný jako herec v hlavní roli celovečerního filmu? Ne, ne, ne a snad už nikdy více. Další česká komediální katastrofa, zasmál jsem se jen jednou, když naše přední česká herečka Janžurová zvolala "kurva", jinak je to děs a hrůza, od odpadu to zachraňuje jen hudba, Tatiana Vilhelmová coby tmavovlasá milenka Klára a sympatický Kryštof Hádek. Nechápu, jestli herci jako Janžurová, Javorský, Hubinská a Stivínová mají zapotřebí hrát v takových nehorázných pičovinách. A že v nich hraje prezidentův patolízal, trapný Sobota a ještě trapnější Landovský chápu velmi dobře. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Jako jedna z epizod Soukromých pastí – to by příběh možná na slabší průměr stačil. Ale jako celovečerní nuda, kterou neosvěží ani Malátného neherectví a Vilhelmové dvojrole, je film skutečně téměř na odpad. Jediné, co se mi vybaví, je chování Vilhelmové – milenky – stejné jako chování Vilhelmové – manželky. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Role taxikáře pro Pavla Béma je narážka na akci MF Dnes v roce 2005, kdy jako pražský primátor v převleku italského turisty nachytával taxikáře podvádějící zákazníky. (BoredSeal)
  • Ve filmu zaznělo několik písní od kapely Chinaski. Klára, Strojvůdce, Tichý nájemník, Vakuum (česká i anglická verze), Shake it a Basama fousama. (Yardak)
  • Debut ve filmu pro Marii Štípkovou. (M.B)

Reklama

Reklama