Reklama

Reklama

Dokonale vycvičený bojovník proti terorismu a brilantní odstřelovač James Dial (Wesley Snipes) by si rád užil zaslouženého odpočinku, ale když ho na jeho farmě v Montaně navštíví bývalý šéf Jeremy Collins (Ralph Brown), souhlasí, že pro něj udělá ještě jednu věc - poslední „kšeft“... Má se dostat k nedávno zajatému teroristovi Ali Mahmudovi Džahárovi (Nikolaj Sotirov), který je držen v Londýně, a umlčet ho. James tedy odcestuje do Británie a splní, co slíbil - aniž by tušil, že byl právě kardinálně podveden! V mžiku se totiž z lovce stane štvanec a James má co dělat, aby v cizím městě našel úkryt před neodbytnými pronásledovateli z obou stran zákona, kteří ho chtějí zlikvidovat. (Canal+ Action)

(více)

Diskuze

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Trošku mi to pripomínalo starého dobrého Leona Bez Wesleyho by to bol prepadák ale on to trochu zachránil, tak sa pri tom dalo vydržať.....

chronos88

chronos88 (hodnocení, recenze)

je to skor podpriemerny ako priemerny film. zapletka slaba, napatie skoro ziadne a snipes tiez toho neukazal vela co sa herectva tyka.

Bojler

Bojler (hodnocení, recenze)

Scenar za moc nestoji, ale jinak to je pohodova a dobre zpracovana akcnarna. Je to docela podobne filmu Shooter s Wahlbergem, ale osobne se mi to libilo vice.

Reklama

Reklama