Reklama

Reklama

Příběh začíná šílenou honičkou kdesi v temných lesích. Dvěma pronásledovaným párům se podaří uniknout do nedalekého domu, kde se, jak doufají, ukryjí před šíleným psychopatem, který je jim v patách. Až příliš pozdě si pak uvědomí, že dům sám je jedna velká past, do které sami vkročili. Noc plná teroru nedá nikomu z nich vydechnout. Vlastně, někomu možná ano... (Davies182)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, jak i některé jednoduché, prosté a neoriginální filmy umí být dobré. Podobné zápletky mám docela rád. Někdy se nepovedou, ale někdy, a to je zrovna tenhle případ, dokáží z mála vytřískat docela dobrou atmosféru. Nedokážu říct přesně, co mě na tom bavilo. Kvalit, syrovosti a síly podobně laděného Farmhouse to sice nedosahuje, ale sedlo mi to. Nenudilo to, neprudilo, čekal jsem na každou další minutu filmu a v případě Leslie Easterbrook, Michaela Madsena a Billa Moseleyho mě to vlastně i potěšilo. On totiž i ten kýč má občas něco do sebe... A podle závěrečných titulků se to snad i točilo v Polsku. 3,5* ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Škoda že měla tahle slátanina takový pěkný trailer, mé zklamání je teď kvůli němu opravdu velké. Prvních dejme tomu třicet minut slibuje alespoň mírně nadprůměrnou zábavu, ale jakmile se dostaneme od tématu "maskovaný zabiják" k tématu "magický dům", jde všechno napětí do háje, postavy ztratí zbytky soudnosti a hororový fanoušek se nudí, protože to, co se na obrazovce odehrává, není ani strašidelné, ale ani krvavé. Jestliže jsem ještě i při nepovedeném finále trochu uvažoval nad třemi hvězdami, definitivně mě dorazila nastavená pointa. Když byla použita poprvé, byla geniální. Podruhé se mohlo jednat o inspiraci, potřetí o vykradačku. A House je už minimálně pátým filmem, v němž se objevila. Takže spíš než upoutávce věřte tomu hroznýmu plakátu. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Fantasmagorický softhorror se sexappealem druhořadé televizní inscenace z produkce nějaké poloamatérské regionální televize. Jako bonus a zlatý hřeb v něm figuruje i "pure evil 100%" (totálně kulervoucí hláška!!) stoprocentně zlý Michael Madsen... Nebožák, kdyby kdysi býval Tarantinovi kývl na Vincenta Vegu v Pulp Fiction místo polodementa Travolty, nemusel dnes nejspíš brát takovéhle štěky. První půlhodina vcelku ušla, jejím vyvrcholením byla pak večeře s exkluzivně švihlou a podivínskou rodinkou, jenže pak začnou všelijaké melodramatické výjevy z krutých dětství a nešťastných životů, satanistické grafitti a černý dým, až jsem u toho málem usnul. Stoprocentně zlý zbytek filmu je koukatelný jen díky nekrofilně svůdné a gothicky bílé lolitce s krásnými kučeravými lokýnkami. Jinak je to s prominutím naprostá sračka. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hororová báchorka připomínající dort Pejska a kočičky. Tvůrci se nedohodli na pevně stanovené chuti, a tak začali přidávat žánrové ingredience (opuštěný hotel v lesích, jeho podivní majitelé, satanisté, přízrak mrtvé holčičky a navrch tzv. Plechovkový vrah), až po jejich smíchání místo luxusního medovníku vznikla fraškovitá bublanina. Plus ty nejvíc odrbaný, papírem smrdící dialogy ve stylu "Jsem čisté zlo, světlo zničí temnotu" a nakonec ta nejprůhlednější pointa za posledních deset let. Tohle prostě nemohlo vyjít. Děkuji, víckrát už radši neochutnám. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

House je pro mě osobně překvapením roku 2008. Jistě nejedná se o nejlepší horor toho roku, ale já jsem od něj moc nečekal a vlastně jsem si ho sehnal jen díky Madseonvy. Ale i tak jsem byl překvapen. Satanisti byly správně úchylný a příběh celkem ušel, i když občas pokulhával. A konec mě celkem mile překvapil. Palec nahoru. Jen nějak nechápu tu délku jaktože moje verze měla něco kolem 82 minut? A žádnou jinou jsem nesehnal. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Po filmu Vyvrženci pekla (2001) se jedná již o druhý snímek, ve kterém Leslie Easterbrook ztvárnila matku Billa Moseleyho. (slatkac)

Reklama

Reklama