Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

slovan1 

všechny recenze uživatele

Na The Lucky Ones jsem se strašně těšil. Za prvé, že se jedna o road - movie, které mám hodně rád a za druhé, že v něm hraje moje oblíbenkyně Rachel McAdams. Setkávame se zde se třemi lidmi, kteří mají v době dovolené od války každy své problémy, každý má jiný cíl jejich společné cesty. Je pěkné sledovat, jak se v průběu filmu seznamují, navzájem si pomáhají a nakonec se z nich stanou dobří přátele. Jako v každém filmu tohoto typu zažívjí po cestě spoustu úsměvných a dramatických situací. A ty jsou právě kořením road - movie. Škoda je to, že tenhle film se asi nedostane k širší veřejnosti. Herci, kteří zde učinkují by si zasloužili větší pozornost. Tim Robbins hraje pořád skvěle, nijak se s přibyvajicími šedinami nezhoršil. Michael Peña ukazuje, že se vyvíji ve filmovou stalici. No a Rachel McAdams zde zahrála tak dobře a roztomile, že jsem byl prostě nadšen. Jen mě štve, že k absolutnímu vrcholu tu něco chybělo... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

3 vojáci se vrací z Iráku, jeden definitivně, 2 na opušťák. Neznají se, ale mají stejnou cestu, tak si půjčí společně auto a může začít road trip. Žádná teen komedie o sexu, ale pohodový, příjemný film, který byl svým způsobem i vtipný a bavil mě. # Musím dodat, že Rachel McAdams začínám čím dál víc přicházet na chuť, ta holka má budoucnost! 78% ()

Reklama

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Navenek docela příjemný film, jeho poselství se mi však pranic nelíbilo. Film na mě vyzněl, jakoby si ho objednala přímo americká armáda. Vyznění ve smyslu "doma je hezky, ale lepší je se na všechno a všechny doma vykašlat, válka je přece tak naplňující, nemůžete bez ní žít! A vojáci jsou všichni hrozně fajn lidi!" je fakt hnusné, a kvůli tomu, přes veškerou snahu, nemůžu dát víc než podprůměrné dvě hvězdy. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pohodová tradiční road movie s né uplně tradiční trojicí postav, který se rekrutujou z vojáku vracejících se z Iráku a potkávající se popvé na letišti. Je to trochu dramatický a trochu vtipný a během cesty se vlastně neuděje až zas tak moc zásádních scén, ale jako celek to je bezva a Rachel McAdams je vždycky super ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $266,967Tržby Celosvetovo $287,567║ by som fakt nečakal že Neil Burger ako režisér bude po otrasnom Iluzionistovi niekedy za niečo stáť ale prekvapil a túto armádnu drámu troch vojenských maródov zvládol dosť dobre, dejovo ide o v skutku pestrú jazdu naprieč Amerikou, kde na prvý pohľad z banálnych udalostí vytrieskal možné maximum, má to správny nadhľad a nechýba tomu sprvána dávka odľahčenia a nádych dramatu /75%/ ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama