Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Můj základní problém, co se tohoto filmu týče je, že jsem pacifista. Jakákoliv forma války, je pro mě nepřijatelná a může si ji Amerika obhajovat jakýmkoliv sebe ctnostnějším způsobem a vojáky prohlašovat za hrdiny jak chce. Ovšem netvrdím, že z řad českých zasloužilých veteránů, není někdo hrdina. Forma přátelství a lásky je sice příjemně ztvárněná, ale nemůžu se prostě zbavit pocitu, že takovéto ospravedlňování války, je mi proti srsti. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem nemel moc velke ocekavani i pres to, ze tam hraje Tim Robbins, ktereho mam opravdu rad! Prekvapilo me, co se ve filmu udalo, nevim jestli jsem cekal, ze vsechno dopadne dobre, jako v pohadce, ale mozna ze ano. Nenadale udalosti a vtip v tomto filmu me opravdu oslovili na tolik ze 4* tomu patri zaslouzene! ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Příjemná tradiční road movie o cestě po státech, o cestě životem, o cestě osudem šmrcnutá velkou dávkou štěstí i smůly.. Lehce náborový scénář pro USA ARMY - kterak ztroskotanec na smysl života přišel.. Tim Robbins, Michael Peña a Rachel McAdams byli velmi zábavní.. Rachel, která většinou vyžírá role nesympaťaček, koupila roli velmi sympatickou a k pomilování :-D ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Milé, lidské, příjemné příběhy vojáků na dovolené. Řešíme s nimi (stejně jako oni trochu naivně) jejich z války vyplývající aktuální starosti a problémy a já jsem při tom trochu lépe pochopil, proč se někdo dá na tohle řemeslo. Protekční červený Chrysler Voyager se představuje jako ideální vozidlo pro tři na cestě napříč USA a celá jeho vojenská posádka získává postupně moje maximální sympatie - a to jak bravurní herci, tak i postavy, které vykouzlili. 90%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně příjemný film o osudu, náhodách a radostí ale i strastí ze života. Přesně o tom je film Šťastlivci a přesně to všechno se mi právě na tomhle filmu líbilo. Drama tak akorát, v žádném ohledu to nepřežene a komedie taky přesně tak v rozmezí, kde vše plyne naprosto bez potíží tak, jak to napsal sám osud. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama