Reklama

Reklama

Marnie (Famke Janssen) si v domácí vazbě má odpykat trest za vraždu svého manžela Mikea (Michael Paré). Ten ji v manželství týral a nehodlá s tím, jak se zdá, přestat ani po smrti. Jeho návštěvy jsou čím dál častější. Pomoc a pochopení hledá Marnie u svého přítele Joeye (Ed Westwick) a u bývalého Mikeova parťáka Shankse (Bobby Cannavale). Otázkou je, zda se jí dá pomoci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Rok budeš v tomhle domě, máš tak dost času přemýšlet, co jsi udělala........... Famke Janssen (Marnie) si odpykává trest pomocí elektronického náramku. Bydlí v domě, kde kdysi zabila svého manžela. Bydlet v domě a nesmět ven, se dá celkem přežít, ale když v domě začne strašit, jde sranda stranou. Ikdyž si Marnie trochu toho humoru zachová, stejně jde do tuhého. První lekačka přišla velmi nečekaně. Já se leknul. Zato druhá lekačka je klišé a dokáže rozesmát. CITÁT - Baf!!!! Žádní duchové neexistují.......... Převlek Sněhurky ji náramně seknul a opět se dokazuje, že Famke Janssen je nádherná žena. Příběh má napětí, krutost, pár gore scén, nepříjemného ducha, krásnou hlavní hrdinku, ale má to pár trhlin. Hudba je nepovedená a konec celkem přehnaný a nevěrohodný. CITÁT - Otče? Můžeš požehnat tomuto domu?.............. Tento film mi celkem dlouho unikal a jsem rád, že jsem jej viděl. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá duchařina, která nedokážu ani na chvíli upoutat pozornost svoji digitální pasáží, která se nám snaží rozpumpovat krev v žilách svým otřesným BUBUBUBU a jednou BAF. Mě nezbývalo jen z natěšeného obličeje přejít do stavu blaženosti a s úsměvem na rtech si vychutnávat tento blábol ala strašný horor. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom vyjde maximálne jedna ľakačka pri zapaľovaní zapaľovača, ale inak je to neskutočne amatérska ducharina, ktorá by nevystrašila ani pred 50 rokmi. Veľmi trápne efekty a duch nielen, že vôbec nevystraší, ale je robený tak amatérsky, že strašidelnejší je, a to bez nadsádzky, aj rozprávkový Casper. Toto je nefalšovaná karikatúra hororu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Po obsahovej stránke mdlé a nezáživné. Hororové prvky sa síce snažili trochu diváka postrašiť, pričom na záver prišlo aj na trochu krvi, no nebolo to nič extra a dokonca miestami sa mi to strašenie zdalo trochu trápne. Keby nebolo tých pár ľakačiek, tak by som asi zaspal od nudy. Ten bubák a zákerný exmanžel v jednej osobe stál skrátka na hlinených nohách. Podpriemer. 40/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Famke Janssen v sebeobraně zabila svého násilnického manžela a zkorumpovaného policistu (Michael Paré), který ji roky týral a zbytek svého trestu si odsedí doma, respektive ve svém domě s elektronickým náramkem na noze a s dosahem 30 a půl metru (odtud název filmu) od detekčního zařízení, má po domě jen omezený pohyb. Problém to však není zdaleka největší. Ze záhrobí se v podobě ducha vrací její muž, aby se jí krutě pomstil za to, co na něm spáchala. A protože je velmi vytrvalý a silný, bude obtížné se ho jednou provždy zbavit. Mysteriozní horor, který disponuje obstojně hrající i vypadající Janssen (těžko jí lze hádat blížící se padesátku) se z 99 procent odehrává v domě, ve kterém to zprvu nepříjemně praská na půdě, svíce samovolně zhasínají a vzduchem létají talíře z kredence, ale (strašidelná) atmosféra houstne a divák se dočká i jednoho dost brutálního zabití poslíčka (Ed Westwick), který se krátce stane i milencem paní domácí a slídící policista (Bobby Cannavale) nakonec uvěří, jak se věci skutečně mají a nebude chybět ani celkem překvapivý konec. Mně se to líbilo. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v New Yorku v USA a v Budapešti v Maďarsku. (Terva)
  • Shanks by nemal byť priradený k prípadu. Keďže obeťou bol jeho zosnulý kolega, došlo by ku konfliktu záujmov. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama