Reklama

Reklama

Marnie (Famke Janssen) si v domácí vazbě má odpykat trest za vraždu svého manžela Mikea (Michael Paré). Ten ji v manželství týral a nehodlá s tím, jak se zdá, přestat ani po smrti. Jeho návštěvy jsou čím dál častější. Pomoc a pochopení hledá Marnie u svého přítele Joeye (Ed Westwick) a u bývalého Mikeova parťáka Shankse (Bobby Cannavale). Otázkou je, zda se jí dá pomoci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Famke Janssen sama doma (tedy pokud nepočítám jí samotnou před lety zabitého manžela). Režisérovi se sice daří budovat hutnou hororovou atmosféru, ale tuhle snahu moc nepodporuje velmi řídký scénář a už vůbec ne hodně laciné efekty. Duch je zkrátka nejstrašidelnější v těch záběrech, kde není vidět vůbec, a pyrotechnické finále je také zbytečně přehnané. Famke to sice zuby nehty drží pohromadě, ale bylo to tak na plichtu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Po obsahovej stránke mdlé a nezáživné. Hororové prvky sa síce snažili trochu diváka postrašiť, pričom na záver prišlo aj na trochu krvi, no nebolo to nič extra a dokonca miestami sa mi to strašenie zdalo trochu trápne. Keby nebolo tých pár ľakačiek, tak by som asi zaspal od nudy. Ten bubák a zákerný exmanžel v jednej osobe stál skrátka na hlinených nohách. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Jak jsem předpokládala už po první půl hodině, většinu času jsem se dost nudila. Ne každý dokáže dobře natočit film odehrávající se v několika pár místnostech a v tomto případě bohužel musím říct, že se to opravdu moc nepovedlo. Rozjezd byl na můj vkus poněkud dlouhý a jakmile se začalo konečně něco dít, nestálo to za moc. A na to, že se jedná o film z roku 2008, tak mi přijde, že lepší triky jsem viděla i v mnohem starších filmech. Ale abych jen nehaněla... herecký výkon Famke Janssen není nejhorší a v asi třech momentech je to docela napínavé. Jako celek to ale vidím pouze na slabší 2*. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Nápad možno hej..ale prevedenie..no dosť biedne...100 Feet vyzerá ako x-tá prerábka nejakého ázijského hororu...aj tak stále tie prerábky sú lepšie ako 100 Feet...Famke Janssen nie je extra herečka, a film neutiahne svojim úsmevom (ktorým asi dosť šetrili)...jedine čo stálo za to bolo finále...nič iné...5 minút stálo za to ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Docela slušná duchařina komorního rázu, která mě docela překvapila. Těch cca devadesát minut uběhlo jako nic a neměl jsem ani nutkání dělat pauzy či nějaké jiné činnosti, což je v poslední době vyjímka, neboť s horory americké tvorby to jde v poslední době od desíti k pěti. Michael Paré už ale klesnul na absolutní dno, protože hrát ducha, který neřekně téměř jedinné slovo, není potřeba žádné mimiky ani náznaku jakéhokoliv prvku herectví, mi přijde jako kariérní konečná:-)hodná snad pouze pro komparzisty. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Shanks by nemal byť priradený k prípadu. Keďže obeťou bol jeho zosnulý kolega, došlo by ku konfliktu záujmov. (Pat.Ko)
  • Natáčelo se v New Yorku v USA a v Budapešti v Maďarsku. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno