Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka vojáků je povolána, aby výzkumnou laboratoř zbavila krvežíznivých zombie, které se z tamějších lidí staly následkem nepovedeného pokusu. Jeden z vojáků je však kousnut a utíká z areálu. Dostává se do striptýzového klubu, kde se později změní v zombie a zaútočí na jednu z pracovnic. Z té se také stane zombie, jenže na rozdíl od jiných nahnilých "kolegů" je nadále schopná normálně přemýšlet a tak dál vykonává svou prácí. Muže tím dostává do varu, jelikož jako zombie striptérka je mnohem vášnivější a divočejší, avšak je tu jeden problém – a to ten, že jí své zákazníky. (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Smok 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že tohto roku sa rorztrhlo jedno veľké filmové zombie vrece. Ale pohoda, zombíkov neni nikdy dosť. Pre tentoraz hororová komédia s megadrsným komandom, ktoré "žere napalm a chčije oheň" a partičkou zombifikovaných striptérok. Mimo iné som sa dozvedel, že hulitba od zombie striptérky nedopadá dobre a zo ženského pohlavného orgánu sa DAJÚ strieľať biliardové gule :-D K tomu pekné tanečnice ( teda len pokým neprišlo na zombifikáciu), proste úlet ako sviňa. Good. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Už od začátku mile sympatická veselá poloamatérská podívaná. Robert Englund je se svým sprejem proti děfkám přímo k pomilování, vysloužilá ruská "balerína" s roztomilým akcentem jakbysmet a Jenna s kámoškama kupodivu hrají nad očekávání slušně (jen u tý tyče se mohly snažit trochu víc, holky plesnivý). Spousta povedeného gore a vtipných hlášek ("You see this? What colour is that?" - "Cappuccino?" - "Right, meaning you're cleaning this entire mess up!" ... :´) ) a celková hrubá nekorektnost téhle párty úchylárny dělají ze Zombie Strippers adepta na status kultovní pyčovinky. V dnešní době určitě potleskuhodné, jen víc takových! ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Nu, narozdíl od většiny blbučkých zombáren je tenhle film místy aspoň doopravdy vtipný a vedle notné dávky parodičnosti v sobě nese v narážkách i špetku té (nejen) politické satiry. Však kdo by taky měl rád všechny ty rodné Bushity, Jeba nevyjímaje, že... ;o] . . . A víc škoda slov, je to zkrátka jen a pouze průměrně vyvedená oddechoffka... Howgh. - - - - - (Poprvé viděno 31.5.2012 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu/, hodnocení 1628., komentáž na masáž zde jako svěstětřicátýpátý - 31.5.2012) ()

topi 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to moc nebralo a měl jsem chut´ to vypnout, ale v průběhu děje se mě to celkem zalíbilo. Je to béčko jak prase, hrozní herci, trapný dialogy, přehnané vtipkování, některý hrozný počítačový efekty. Ovšem film obsahuje i pár velice dobře zvládnutých gore scén, které se střídají s už míň povedenými digitálními triky, které zas ale nejsou nejhorší. Nejvíc mě pobavila " střílecí " scéna, kdy jedna zombie striptérka si narve do pochvy kulečníkové koule a odstřeluje druhou zombici, haha, to byla fakt prdel. Anebo když peněz chamtivý šéf striptérskýho podniku (Freddy Krueger) dostane specialitu zombie striptérek - tanec na tváři. Fuj!! Není to špatnej film, takovej výplach, kterej ale nenudí. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Sex je náš... dělá dobře mně i v hrobě. Posnídáš... moje koule, chutnaj tobě. Golfový míček letí, vystřelen pochvou! A chlapi nadržení, čumí, řvou a blbnou." Sice čumí jen na prachsprosté silikony, navíc nemrtvé, zatímco já, kluk z vesnice, raději popásám kozy živé a přírodní, ale nešť. Kolem tyče bylo natolik veselo, že i já jsem se rozparádil a hryzavým kikinám strkal za tanga jednu bankovku za druhou. Čímž jsem polechtal jejich nemrtvé ego a potěšil je, navíc se z toho málem udělal i jejich šéf, v radostné extázi tančící hrabivec (Robert Englund). Závěrem bych chtěl vyslovit poděkování členům vědeckého týmu, kvůli jejichž neschopnosti došlo k úniku viru z laboratoře, což umožnilo vznik téhle nařachané zábavy pro smečku nadržených samců. Mě nevyjímaje. Samozřejmě že oba, já i film, zasluhujeme to nejhlubší opovržení. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Vyhazovač v klubu je přítel protagonistky Jenny Jameson Tito Ortiz, legenda zápasů v kleci. (facojurka)
  • První nakažený voják se jmenoval Byrdflought, což bylo myšleno jako slovní hříčka na epidemii ptačí chřipky, v anglickém jazyce bird flu. (facojurka)
  • Jedná se o první film Jenny Jameson po odchodu z pornoprůmyslu. (Tochal)

Reklama

Reklama