Reklama

Reklama

Krev: Poslední upír

  • Hongkong Blood: The Last Vampire (více)
Trailer

Obsahy(1)

Upírka Saya je členkou tajné vládní organizace, která se zabývá lovem démonů. Ke svému lovu používá pekelně nabroušenou katanu. Děj se odehrává v půlce války ve Vietnamu na americké základně v Tokiu. Saya musí v místní vojenské škole vypátrat démony a zničit je. Produkce se ujal Bill Kong, který je podepsán pod hity jako Tygr a drak nebo Hrdina. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Takovouhle blbost člověk jen tak nevidí, fyzikální zákony nechme samozřejmě stranou, ale děj? Efekty? Napětí? Logika? Cokoli, kdekoli, kde to najít? U jinýho filmu, protože tohle byla hrůza a sledovat věci, po kterých jen prohlásím, 'no to byla kravina...', na to věru nemám času dost. A nezapomeňte si i vy na upíří dobrodružství pořídit jako opičku na provázku odvázanou Američanku, prý zvedá hodnocení o hvězdičku stupiditou opravdu přehnané naivity svého pojetí. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Do určitého momentu sa mi to dokonca aj páčilo, ale ako náhle na scénu nabehlo nejaké postraumatické stvorenie a začali padať veľmi múdre hlašky všetko sa rázom zmenilo... priznávam, že nuda to ozaj nie je, pretože pár "rezacích" scén tuna ozaj je, taktiež "ostrovtip" a veľmi dôrazná výmena názorov... 3/10 aj napriek všadeprítomnej blbosti, ktorá tu lieta vo vzduchu. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pochválit se dá snad jenom vizuál (kostýmy nebo kamerové filtry jsou občas opravdu pěkné), hudba Clinta Mansella a poměrně působivá flashbacková bitka v lese. Jinak bída a utrpení: naprosto stupidní a nesmyslný děj, ve kterém nic nefunguje a který působí dojmem, že každá pátá scéna byla vystřižena, epilepticky sestříhané akční sekvence, kde jednotlivé záběry na sebe navíc příliš nenavazují, nezajímaví herci/postavy/dialogy a absolutně nefungující a nerozvinutý svět/mytologie. Korunu tomu nasazuje závěrečný minutový "osudový" souboj. ()

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

Strašidelná sračka!! Nedoporučuju nikomu!! Triky ze začátku devadesátých let, choreografie soubojů žádná, vždycky je sek, střih, sek, střih, nikdo nevrací úder, nikdo nebojuje, jen mrtvých přibývá!! Ke konci jsem už překlikával, nešlo to buhužel vydržet, ale je zajímávé jak věděli, že sračku točili a tak do traileru nacpali opravdu jen to co přípomíná film z nového století a kupodivu hodně lidí nalítlo, včetně mě!! Jednou větou: Komiksově stylizovaná krev mi nevadí, jsme přece v komiksu, vadí mi však trik, který ve vás vyvolá sebevražedný sklony. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tato akční upířina opravdu nabízí „velmi zajímavou“ podívanou. Viděl jsem jí dříve než animák, takže jsem neměl s čím srovnávat a to bylo asi dobře. Osobně nemám moc rád asijské filmy, kdy lítají bojovníci po stromech a barácích připevnění na špagátech. Nejhorší na tomhle filmu není ani tak scénář či výkon hlavní hrdinky, ale spíše vizuální (digitální) efekty, kdy cákance krve a rozprsknuté hlavy/údy vypadají moc uměle. Tedy lépe řečeno úplně na ho…!Jinak jsem byl docela spokojený, protože od podobných lehce podprůměrných/průměrných filmů ani moc nečekám.5/10 ()

Galerie (17)

Související novinky

Josh Hartnett... tasí kolty?

Josh Hartnett... tasí kolty?

13.09.2009

Nepletete se, včerejší novinka se jmenovala skoro stejně. Tentokrát se ale místo veterána Jeffa Bridgese stane pistolníkem představitel mladší herecké generace Josh Hartnett. Stane se tak v… (více)

Reklama

Reklama