Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Jednoduše úžasné, úžasně jednoduché. Konečně seriál, který neuráží dětskou inteligenci a co víc - nehustí do dětí morálku. Někomu se sice může zdát tenhle seriál jako rychle spíchnutý večerníček, ke kterému se autoři neobtěžovali ani namluvit komentář. Pro mě je to skvělá ukázka toho, na jak malém prostoru lze vytvořit ucelený příběh se spoustou zajímavých figurek a že když máte skvělý scénář obejdete se i bez vtipných replik. Seriál je sice primárně vytvořený pro děti, tvůrci ale nezapomněli ani na dospělejší diváky a občas ze seriálu vykoukne i nějaký vtípek vyloženě pro ně. ()

M0NCA 

všechny recenze uživatele

Pro plastelínu mám slabost od dětství. Moc dobře nechutná, ale něco na ní bylo... Došlo mi sice až postupem času, že když nesmícháte všechny barvy dohromady a nenalepíte pod stůl tak, aby to rodiče nenašli, může vzniknout něco stejně roztomilého, zábavného a přitom geniálního, jako je Shaun, zato bylo moje vzezření silnější a já můžu slíbit, že moje děti na Shaunovi jednou vyrostou. Spolu s Krtečkem, samozřejmě :) ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Není to sice přímo Nick Park a není to Wallace a Gromit, ale jsou to staří dobří aardmanovští plastelíňáci v čele s nesmírně charismatickým a na vše připraveným ovčím (nebo vlastně beraním) skrčkem Shaunem. V těch několikaminutových dávkách, v jakých se tyhle příběhy z jedné zapadlé britské farmy servírují, je to jen velmi zřídka na "slabých" 80%, proto celému seriálu dávám procent devadesát. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Animované filmy od Nicka Parka a britského Aardman Studia jsou pro mne léty prověřenou záležitostí a známkou nejvyšší kvality, s Ovečkou Shaun je tomu nejinak... A ono (typicky britsky staromilsky zavilé) lpění na tradiční ruční plastelínové animaci je navíc skutečně nejoriginálnějším copyrightem... Tohle by byly večerníčky na ČT... Dodatek: A ono taky že jóóó... :-) ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Neskutečně vtipné, mám přímo záchvaty smíchu, a to i po dvacátém shlédnutí. Roztomilá a chytrá ovečka, ostatní ovce, u nichž člověk nikdy neví, kolik jich je, snaživý pes, který to vždycky odskáče, naprosto sviňská prasata a k tomu všemu nešikovný a neustále překvapovaný farmář. Za takovou legraci je pět hvězd málo. Moje nejoblíbenější epizoda je asi ta s lepidlem. Bééé! ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)

Reklama

Reklama