Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem objevila náhodou, když jsem ho nahrávala mé dvacetileté neteři. Říkala jsem si, že by možná měla navštívit nějakého specialistu, ale pak jsem nestačila koukat. Můj tehdy 18měsíční syn vydržel koukat nepřetržitě za sebou na několik dílů a nemohla jsem ho od toho odtrhnout - a nejen jeho. Od té doby jsme to celá rodina zhlédli již nesčetněkrát a stále se na to dá dívat. Před tvůrci opravdu smekám a moc moc doufám, že budou další díly. Já tu ovci prostě zbožňuju ... 100% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Přestože se najde pár slabších dílů, jako celek je Ovečka Shaun neuvěřitelně svěží a originální alternativou pro české večerníčky (které jsou v současné době na odpis)... Nepamatuji si, že by se u nás někdy sešla celá rodinka pohromadě a chlámala se na celé kolo, jako tomu bylo právě u Ovečky Shaun... Bééééé ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Na Disneyovku nebo Pixar by to byla výborná práce, ale od Aardmanů člověk přecejen čeká něco víc, než zábavnou infantilitu. A na nic jiného než na humor pro dvanáctileté děti se tu bohužel nehraje - humor na dětskou kategorii kvalitní, to nepochybně, takže až unesu nějaké cizí dítě a budu ho mít zavřené v kleci ve svém sklepě, jistě mu Shauna pustím, ale ve srovnání s Wallace a Gromit, či se Slepičím úletem, je to slabší odvar. 7/10 ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Sem mírně rozčarován. Neviděl jsem toho mnoho a vůbec to není špatné, ale prozatím nevidím důvod k nějak vysokému hodnocení. Je to sice vtipné, hezky ztvárněné, ale nějak sem se do toho příliš nezakoukal a salvy smíchu mě taky nedostihly. Možná po shlédnutí mnohem více dílů změním názor, ale zatím jak tak pozoruji jsem trochu mimo proud. ()

natalie15 

všechny recenze uživatele

Tak na toto sa človek môže pozrieť vždy! A o zábavu má postarané:-) Ovečka Shaun je seriál ktorý rieši normálne veci veľmi milou, zábavnou a originálnou cestou. A ja som nevedela že ovce sú tak inteligentné! :-) Ovečke Shaun tie nápady asi nikdy nedojdu, a to ma len teší! Každý diel je veľmi zábavný a milý, a ja som sa do dobrodružstiev týchto ovečiek zamilovala. Niektoré diely sú nezabudnuteľné - napríklad ako tá tučná ovca chudla, ale o tom ako farmár zobral macka tej malej ovečke a tá potom celý čas plakala, chúďa. A Bitzer! To je asi moja druhá najobľúbenejšia postava po Shaun... to ako stále pije kávu... Amen. Krásny, milý, inteligentný a zábavný seriál. 95%. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)

Reklama

Reklama