Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Animované filmy od Nicka Parka a britského Aardman Studia jsou pro mne léty prověřenou záležitostí a známkou nejvyšší kvality, s Ovečkou Shaun je tomu nejinak... A ono (typicky britsky staromilsky zavilé) lpění na tradiční ruční plastelínové animaci je navíc skutečně nejoriginálnějším copyrightem... Tohle by byly večerníčky na ČT... Dodatek: A ono taky že jóóó... :-) ()

corbeau 

všechny recenze uživatele

Opravdu perfektní plastelíňák. Ten kdo používá rčení jít jako stádo ovcí asi neviděl ani jeden díl, protože tyhle bílý vykulený potvory jsou všechno jen ne zpořádaný. A pak tu jsou prasata - hip hopeři, ovčácký pes, co ovcím pomáhá, místo aby je hlídal a fakt ujetej farmář. A ta malá ovečka s dudlíkem, ta je prostě neodolatelná. 95% ()

Reklama

Colour 

všechny recenze uživatele

Toto by mali hodnotiť deti, tým je to hlavne určené. Väčšinu detí, čo poznám a ktoré videli čo len jeden diel, si ho obľúbili. I ja som videla zopár dielov, keď som mala cca 13 rokov, a páčilo sa mi to. Každý si tam nájde niečo, čo ho rozosmeje. Či už roztomilé ovečky alebo blbosti, ktorých sú schopné. 4,5* ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Po prvních pár minutách jsem si řekl, že mé kamarádce už asi definitivně hráblo, když mě donutila kouknout nato. Avšak byl jsem statečný a vydržel jsem se dívat dál (naštěstí). Skvělá zábava, ikdyž se toho tam moc nenamluví. Miluju to krásné protáhlé bééé. Dokonalé to samozřejmě není, ale hodnotím přesto 4*. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Úžasná zábava najmä pre najmenších. Je priam komické že detský seriál kde sa nehovorí je na takých vysokých priečkach. No ja určite viem prečo. Nezabudnuteľná animácia a skvelý humor, ktorý pobaví každého. Moje detstvo bolo v podstate Veselá farma, ...A je to!, Tučniaky z Madagaskaru, Tom a Jerry a ešte mnoho ďalších. Odporúčam každému kto má dieťa/deti, pretože zabavia sa aj deti a aj vy. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)

Reklama

Reklama