Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, že v den svatby zemřela, ještě neznamená, že dovolí snoubenci, aby se zamiloval do jiné. Kate a Henry se měli brát, v den svatby však Kate zemřela. Zabila ji ledová socha anděla. O rok později podlehne stále ještě truchlící Henry naléhání své sestry Chloe a neochotně souhlasí, že navštíví okultistku Ashley, která by mu prý mohla pomoci spojit se s Kate. Duch jeho zesnulé snoubenky by mu totiž jistě řekl, že má znovu začít žít. Henry netuší, že Chloe dala Ashley deník, který si Kate psala, aby mohla působivě demonstrovat své schopnosti. Navzdory Henryho počáteční skepsi je výsledek mnohem lepší, než Chloe čekala. Henry a Ashley se totiž do sebe zamilují. Problém tím však zdaleka není vyřešen. Ze záhrobí se vrátí Kate, přesvědčená, že jejím úkolem je chránit Henryho. Potíž je v tom, že ji nikdo kromě Ashley nevidí, a tak jí nezbývá než ji přesvědčit, aby Henryho opustila. Ashley se po počátečním šoku sice vzpamatuje a odolává všem Katiným snahám, potom však Henry odhalí podvod s deníkem a opustí ji. Radost Kate však netrvá dlouho. Setká se s duchem sochaře, který také zemřel, a po rozhovoru s ním pochopí, že jí vlastně jde o to, aby byl Henry šťastný. A tak se pokusí dát ho s Ashley zase dohromady. Má šanci udělat Henryho šťastným, aby současně nebyl nikdo nešťastný? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

CaMMe 

všechny recenze uživatele

Film, ketrý ničím nemůže překvapit, ale ani urazit. Nicméně pokud vemu scénář Just like heaven a dám ho na kopírku dostanu toto a pokud v něm bude trochu rozdíl, scénárista viděl film Ghost. Ale Eva Longoria je bezchybná. Kdybych tento snímek viděl před Just like heaven, bylo by to o hvězdu víc, takhle se dostaneme na 40%. ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že to dávali na nově cinemě. A že až do ukázky 5 minut před začátkem jsem o tom nikdy neslyšel, to nebylo špatný. Já na to původně ani koukat nechtěl, jenže než jsem odvalil svojí tlustou prdel od televize bylo už za mnou deset minut a přišlo mi to sympatický. Takže jsem se rozčuměl a zdárně to dal až do očekávaného konce. Dost jsem se nasmál. Příjemný překvapení. ()

Reklama

vander19 

všechny recenze uživatele

Paula Rudda mám rád od čias jeho sobáša s Phoebe v Priateľoch. A jeho filmy považujem za dobrú oddychovku počas sobotnej noci, keď už človek nemá chuť si pustiť niečo ťažké na premýšlanie. Rovnako som narazil aj na tento film a tak pár minút po polnoci som to pustil. A po komentoch tu na CSFD som bol milo prekvapený. Film bol zábavný, príjemný a nenáročný. Dokonca na niektorých scénkach som sa aj zasmial: "Budem ti vyprávať o mojich zvieratkách, kľudne aj celú noc". :-)) Samozrejme človek od začiatku vie ako to skončí, ale tento typ filmom proste môžem.... ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Vlastně mě tak nějak zamrzel začátek..těšila jsem se na Evu a najednou buch. Potom jsem ji už nedokázala vnímat tak nějak skutečně, takže jsem se smířila s neméně skvělou Lake Bell, která tady ale moc fantastická nebyla..hehe. Příběh nijak zajímavý, ale na nudné odpoledne je to dostačující. Průměrný průměr. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Společný život Henryho a Kate hned na začátku přeruší tragická nehoda Kate. Když ani po několika letech Henry na Kate nedokáže zapomenout, rozhodne se (na přání své sestry) navštívit věštkyni Ashley, aby přes ní získal kontakt na mrtvou Kate. Během sezení mu ale Ashley natolik učaruje, že s ní začne trávit mnohem víc času. A to si Kate (jako duch) rozhodně nenechá líbit, a pokusí se ukončit románek hned zpočátku ... U tohoto filmu mne mrzí snad nejvíc to, že na čsfd nejdou dávat půl hvědičky. Tohle je totiž naprosto typický dvouapůlhvězdičkový film - naprosto průměrný. Ničím nenadchne, na druhé straně určitě ani neurazí, a je to přesně ten typ filmu, který si pustíte s drahou polovičkou, pro navození té správné atmosféry. Ani po herecké stránce to není nic extra - nikdo z herců nepředvádí natolik výrazný výkon, aby si jej člověk nějak víc zapamatoval - a to ani "gay" Jason Biggs (kromě toho, že jeho postava je ve filmu naprosto zbytečná). Jak říkám - naprostý průměr... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Film se měl původně jmenovat "How I Met My New Boyfriend's Dead Fiancee" (Jak jsem potkala mrtvou snoubenku svého nového kluka) nebo "Ghost Bitch" (Duch - mrcha). (HappySmile)
  • Keď si Ashley (Lake Bell) zašpiní šaty od horčice, je vidieť, ako si do nej potom Henry (Paul Rudd) ledva namočí svoj hot-dog, ale pri ďalšom zábere však vidíme, že Henry si riadne "nahorčicovaný" hot-dog vkladá do úst. (vander19)
  • Film se natáčel v Altadeně a v Pasadeněa v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama