Reklama

Reklama

Devítky

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Gary sa rozišiel s priateľkou a pri pálení jej vecí to preženie s horľavinami. Vzápätí sa opije, šoféruje, vezme si crack a nakoniec havaruje. Vytriezvie až v nemocnici. Súd mu nariadi domáce väzenie, na ktoré má dohliadať optimistická novinárka Margaret. Presťahuje ho do dočasne prázdneho domu, pretože jeho majiteľ, spisovateľ, je na turné v Kanade. Gary sa zoznámi so Sarah – atraktívnou, zdanlivo spokojnou susedkou. Aj priateľstvo s Margaret sa zdarne vyvíja. Lenže... Dejú sa prečudesné veci – Greg nachádza zápisky a vôbec si nevie spomenúť, že ich napísal, počuje hlasy. Je naozaj Garym, alebo je niekým celkom iným? A to je len začiatok... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

HAL 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jen samoučelná divnost s mírně ujetou atmosférou, posléze už ne až tak samoúčelná "skorodivnost", která balancuje na hraně mezi totálním nepochopitelností, inteligentní mozek-škvařící zapeklitostí pro zvrácené filosofy a inelektuály, švihlou fantasy-religionistickou hříčkou a... těžkou nudou. Nines je béčko snažící se nakousnout velké myšlenky, ale... přejme mu to 7/10 Nezáleží na tom co je realita, jde jen o to kde se rozhodneme žít... na tom není nic moc objevného. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Hmmm.....ještě teď jsem v takovém podivném rozpoložení. Kdo za to může? Báječný scénář,skvělý Ryan Reynolds,sympatická Mellisa Mc Carthy, pěkná kamera a úžasný soundtrak, který mi dopomohl dostat se trochu na přirovnání Svět podle Prota? Tři zdánlivě nesouvisející příběhy, jen postavy mají stejný,nebo vylepšený vzhled, ale žijí jiným životem. Tápání, náklonnost, střípky věcí, které nedávají smysl postupně začínají zapadat a donutí přemýšlet i ty, kteří by jindy tohle téma blahosklonně přešli. Ale ten zmatený, zvláštní pocit,že vše je nakonec v pořádku, přetrvává. Kdo by nechtěl být chviličku střípkem, který zapadne do mozaiky nejlepšího řešení....nemá smysl vykládat děj, smysl má si tohle pustit..a já pořád nevím, zda jsem neohodnotila málo.Ale co my lidé víme..... ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct že by mě film zklamal, spíše jsem postrádal podstatně více silných a napínavých scén. Zpracování bylo velice skromné až komorní. Podobně u mě probíhal Man of the Earth. Tyhle konverzačky mi nevadí, jen mám raději trošku akčnější ladění sci-fi. Nemám jediný důvod chtít vidět tento film znovu. 50% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Naprosto chápu všechny, kterým se to nelíbilo. Na tohle musí mít člověk náladu, něco v hlavě, podobný názor jako autor a vůli všechno vstřebat. Já měl při projekci vše a celou dobu jsem byl nadšeně konsternovaný a ač jsem většinu času nic nechápal, tak jsem hltal každou vteřinu. Konec mi smysl dal, takže zůstala nádherná vzpomínka na neobyčejné dílo. 95% ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Za poslední dobu asi nejzajímavější a nejzamtenější film. Ve filmu je patrná snaha tvůrce vytvořit velice originální a záhadnou atmosféru, která diváka přibije k sedačce od začátku do konce. Musím se přiznat, že na mě to dosti zafungovalo. Film má spoustu neojedinělých záběrů, ze začátku vypadá jako pomatená komedia a končí jako božstvo! Velice kreativní posun v rovině filmu. Kamera je skvělá a "autentické" záběry mě velice překvapily. V podstatě je tenhle film něco mezi mementem, number 23 a klubem rváčů. Jenom s rádoby hlubší tématikou. Nemám vesměs žádné výtky, jenom jsem byl zmatený z první části a konce, dle mého neměla jeho žena (McCarthy) a jeho dcera (Fanning) v posledním záběru nic vědět, pak by to bylo super. Mám z toho zvláštní pocit, ale musím dát 4*. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Hlas kameramana, ktorý kladie otázky v druhej časti filmu ("Reality Television"), patrí režisérovi Johnovi Augustovi. (Abiosis)
  • V tretej časti filmu ("Knowing") je na poznávacej značke Gabrielovho auta napísané 54P-X63. Súčet 5+4 a 6+3 je deväť a P a X sú od seba v abecede vzdialené deväť miest. (Abiosis)

Reklama

Reklama