Reklama

Reklama

Devítky

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Gary sa rozišiel s priateľkou a pri pálení jej vecí to preženie s horľavinami. Vzápätí sa opije, šoféruje, vezme si crack a nakoniec havaruje. Vytriezvie až v nemocnici. Súd mu nariadi domáce väzenie, na ktoré má dohliadať optimistická novinárka Margaret. Presťahuje ho do dočasne prázdneho domu, pretože jeho majiteľ, spisovateľ, je na turné v Kanade. Gary sa zoznámi so Sarah – atraktívnou, zdanlivo spokojnou susedkou. Aj priateľstvo s Margaret sa zdarne vyvíja. Lenže... Dejú sa prečudesné veci – Greg nachádza zápisky a vôbec si nevie spomenúť, že ich napísal, počuje hlasy. Je naozaj Garym, alebo je niekým celkom iným? A to je len začiatok... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Do istej chvíle som chcel tomuto filmu udeliť 3*, nakoľko som tvorcov podozrieval zo síce nevtipnej, ale predsa len paródie na LOST. Po nepochopení "pointy", resp. po neschopnosti uveriť, že tvorcovia vážne nakrútili pseudofilozofický "žvást" s ktorým som zabil vyše 90 minút svojho drahocenného času, som si ale našťastie prečítal tunajšie 4 a 5* komentáre a je to odpad ako bič. Ale na komentároch som sa od srdca zasmial. Ďakujem. :-) Apropo je to ešte horšia sprostosť ako STAY. (4.7.2010) ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby se Lynch pustil do tragikomedie a romantiky zároveň. Film o ženském neuvažování. Nelogický, chaotický, romantizující, přesně jako ženský chování samotný. Taky film o iluzorních světech, které si vytváříme, abychom do nich utíkali před zkurvenou realitou. A pak je to taky film o devitkách a sedmičkách, nic pro IŤáky, ale o kauzalitě. Celkově to moc nedrží pohromadě a na první pohled ani nedává smysl, ale když chcete, smysl najdete. Reynolds samozřejmě vynikající jako vždy. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Po Man From Earth nic nového pod sluncem, přesto ale nápadité a pozoruhodně svěží. Od úvodní zašmodrchanosti v ději až po jemné rozplétání nitek dramatických příběhů se jedná o citlivý film, jehož uměleckou hodnotu ocení nejeden zhýčkaný divák. Další srovnání se nabízí např. s Inception, kdy film ve svém jádru není ani zdaleka tak složitý, jak se navenek snaží působit. Vůbec ne, holt si jej akorát každý přebere po svém s tím, že hlavní pointa se neztratí nikomu. Neměla by... Jinak slova chvály na Reynoldse už mě vážně nebaví pět stále dokola :-). August natočil snímek, který se na DVD neztratí ani v prosinci - howgh. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Dobre plynúca mysteriózna mozaika s nie práve najšťastnejšie zvoleným hlavným predstaviteľom, ale predsa pútavá, chcete vedieť, ako to skončí. No, a končí to podivne, po dejovej stránke síce všetko klapne, ale čo tým chceli autori povedať už mi uniká. Ako čo i len pozastavenie sa nad vzťahom Boha a človeka podivné, ako pozitivisticky ladená moralitka blábol. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Devítky jsou neuvěřitelně zamotaný film, který nabízí slušné herecké výkony, zajímavé rozuzlení a unikátní nápad, který ale film zároveň táhne ke dnu, protože chvílemi jsem jako divák nebyl schopný se v té sněti myšlenek vyznat. Někde bych řekl bravo(!!!), ale tady říkám jen slušné. Zkrátka jde sice svým způsobem o originálně natočený snímek, ale jeho největším problémem je samotný námět a jeho zachycení. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Dom, v ktorom sa Gary zdržiava a Gavin žije, je skutočný dom režiséra Johna Augusta. (Abiosis)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno