Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (169)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Nijak nepociťuji, že bych byl ve 37. týdnu stádia těhotenství (byť apetit by tomu odpovídal, až běda..) a ani nijak neholduji otřepaným filmům, které člověka rozehřejou na nejvyšší možný stupeň rozněžňenosti. Jak ukrást nevěstu je klišé, které by si zasloužilo vyhodit do povětří, neřku-li totálně zmasakrovati atomovými raketami, ale momentálně jsem v životní situaci, která do jisté míry odpovídá té Tomovo. Fakt, že fakt nemám takové charisma, ba ani tučné konto, díky kterému by mi lezly ženy pod tu novou Audinu TT, která trůní před naším domem (smutný humor...), je jen zastěrkou pro mou neschopnost vyjádřit se... Zkrátka, když sledujete happy-end (žádný spoiler, to snad vytušíte z plakátu, jak příběh dopadne) připadáte si jako jedinej člověk, kterému život přihrává karty se kterými opravdu nemůže trumfovat. Že nikdy nebudete ten, kdo bude mít toho, koho chce a až vůbec nebudete ti, kteří si budou lebedit s představou, že dospěli do fáze života, kdy je všechno jak má být. Jak ukrást nevěstu nebylo ani tak utrpení, jako spíše uvědomění si toho výše zmiňovaného. A to je možná ještě horší. Až budu v tý fantastický etapě, napíšu. Prozatím jen, díky za pár minut naivity pane Weiland.... ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Moje romantická duše dostala zásah přímo do slabin... jsem ochotný akceptovat, že jsou všechny postavy jednorozměrné až hanba, že se o Dempseym, jakožto ústředním hybateli děje, dozvíte pouze to, že má rád psy, v páře dělané čínské knedlíčky a nadevše zbožňuje basketball s přáteli, ale musel bych být po lobotomii, abych překousl jak strašně dementní, nesmyslná a nechtěně komická tahle rádoby romantická komedie je. Netuším, co scenáristi při psaní scénáře hulili, ale cigarety to určitě nebyly. Jinak by si nemohli vycucat z prstu táááááákhle hloupé zvraty, stupidní dialogy, jedno z nejhorších vyznání lásky, jaké jsem měl tu "čest" vidět na vlastní oči a závěr, při kterém jsem málem dostal osypky. Vstup do sálu povolen pouze těm, co se chtějí rychle rozejít s přítelkyní. Pro tenhle krok je Made of honor naprosto ideální. Nebýt soundtracku, neváhal bych chňapnout po odpadu. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

K uzoufání plochá romanťárna o úspěšném sukničkáři, který ve svém životě neojel pouze svou nejlepší kamarádku, kterou samozřejmě roky miluje ale uvědomí si to až ve chvíli, kdy se má vdávat. Spousta snímků i z této naivní báchorky, která má určený začátek, prostředek i konec, dokázala vytvořit zábavný film ale to by ho musel mít na starost inteligentnější režisér a k ruce by potřeboval sympatičtější a lidštější herce, než jen pouhé karikatury. Z daného žánru jeden z nejslabších kousků co jsem viděl. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

30%. Být distributorem, navrhla bych coby český název Šmejd of honor, ale dějově i herecky je to čisté Made of Horror. A bohužel se ocitá přesně v onom pásmu, kdy je to neskutečně otravné a nedosahuje to hranice guilty pleasure. Tahle mužská verze Svatby mého nejlepšího přítele postrádá chemii i logiku a doporučit ji lze snad jen masochistům třetího stupně a romantikům toužícím po zcyničtění. Plus chlapcům, kteří si přejí, aby jejich přítelkyně přestala žvatlat o svatbě. Protože nic nesnižuje vdavekchtivost víc než rozvodová statistika a špatná veselkovitá komedie. Brrr... P.S. Dámy, nenechte se na nachytat na Patricka Enchanting Dempseyho. Pochvalu si zaslouží jen soundtrack: za jeden z mých nejmilejších songů. :) ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Patrick Dampsey je sice možná úspěšný a sexy,ale nedovede se vymáčknout a normálně jednoduše říct holce co se mu líbí, že si jí chce vzít a tak milá holčina odjede do Skotska a tam najde konečně CHLAPA, který za to stojí... Nicméně americký ňouma se rozhodne, že ve jménu vlastního sobectví zničí svatbu své kamarádky a skotského sympaťáka a to za každou cenu. Nejsem rozhodně žádný moralista, ale celkové vyznění filmu mě pěkně nakrklo a znechutilo a dávám dvě hvězdy jen díky tomu, že jsem v tv před tím viděl ještě větší shit jménem "Jedna za všechny". ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Kevin McKidd, který hraje ve filmu Skota, opravdu pochází ze Skotska. (simply)
  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno