Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddechovka ze sice známými a stereotypními prvky -šprti, roztleskávačky, fotbalisti- , která ale není ani trapná, ani nudná. Holka správňačka to nandá namyšlený snobce, co chtít víc? Okořeněno dostatkem neotřelých gagů, spoustou hezkých a sympatických slečen, mimoňovitých mimoňů a dobrým koncem. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Typická vysokoškolská komedie, bohužel s docela málo vtipy a přehnaně veselým koncem. Párkrát jsem se zasmál, ale to moc nebylo. Žebříček se posouval příliš rychle. Bejt tou vedoucí Kappy, bych ji podezříval z hackování. Bohužel, kdyby to zašlo do více extrémní komedie, tak by se to lidem nelíbilo, ale mně ano, proto to zůstalo jako komediální drama, aby to mělo aspoň větší počet procent. Bylo to hodně normální. VYHODNOCENÍ: Z 200. MÍSTA NA 21. ZA VTEŘINU? ()

Reklama

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Sebeparodická a absolutně nezábavná trapárna, která se snaží diváka přesvědčit, že v Americe chodí na vejšku jen lůzři, dementi, hysterické blondýny a ostatní paka a individua. Humor se zde vyskytuje prakticky pouze ve formě zoufalých a trapných pokusů, při kterých se divák spíše červená jako rajče než aby alespoň lehce potrápil svou bránici. Je pravda, že jsem nečekal nic, co by "kvalitou" překračovalo hranici žánru, ale tohle bylo už vážně moc. Tohle bolelo. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kdy ve filmu zazní věta „občas když jsem vzrušenej, tak zvracím“, už s jistotou víte, že jste udělali zásadní chybu s ovladačem televize v hlavní roli. Královna ročníku je další přeslazená teen-limonáda ze školy, kde se nepřednáší ani neučí, zato se tam randí a žárlí a randí a intrikuje a randí a kecá a randí a… není to dobré ani jako kulisa k uklízení pro hluchoslepé. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Pásová hollywoodská produkce ze školního prostředí. Outsideři vysmívaní elitou, mrcha, co ovládá celou školu, milostná zápletka s obvyklou komplikací v druhé polovině filmu, rozjásaný happyend... však to znáte. Duševní újmu nezpůsobí, ale protože to chvílemi byla spíš nuda než pohodová bezmyšlenkovitá konzumace, jakou od těchto filmů obvykle očekávám, nemá to u mě ani na průměrné hodnocení. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)

Reklama

Reklama