Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddechovka ze sice známými a stereotypními prvky -šprti, roztleskávačky, fotbalisti- , která ale není ani trapná, ani nudná. Holka správňačka to nandá namyšlený snobce, co chtít víc? Okořeněno dostatkem neotřelých gagů, spoustou hezkých a sympatických slečen, mimoňovitých mimoňů a dobrým koncem. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Ona to vážně byla pohádka o Sněhurce. A bylo docela zajímavé, jak tam všechny klíčové prvky byly naroubovány, počínaje trpaslíky, přes zrcadlo či jablko, až po polibek na probuzení. Neopovažoval bych se tuto teen komedii komukoliv doporučovat, protože drtivá většina by to nestrávila. Ale mě filmy ze střední nebo vysoké nikdy neurážely a když si chci prostě jenom sednout a koukat na nějakou nenáročnou pitomost, tak právě komedie tohoto typu jsou ideální. Bál jsem se, že se bude děj točit okolo toho, jak z hlavní hrdinky udělat atraktivní krásku, ale to se naštěstí nedělo. Protože na to by Amanda Bynes neměla. Mimo ukrutné hromady klišé, jsem se dočkal i pár skvělých hlášek, hlodů a scén, takže 60 %. Oblíbená část- Embeleho vyvolání při přednášce ()

Reklama

Pingu 

všechny recenze uživatele

Tahle variace na Sněhurku měla k pohádce z divákova hlediska velice, ale velice daleko..... Bohužel ani herecké výkony nedosahovaly byť jen průměru a jestli Amanda Bynes bude i nadále pokračovat v podobných propadácích jako byly poslední 4 z 5 ti filmů, prosviští z mé oblíbené desítky do propadliště dějin. Film zachraňuje pár slušných a dva vtipné okamžiky, jinak bych tohle dílko nasměroval mezi odpad a jednu jedinou hvězdičku :o)) ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie z prostředí vysoké školy,kde běhají tupé blondýny,nagelovaní blbouni a pár dalších individuí. Ale narozdíl od blondýn,které jsou všechny tak dementní až to sere a hlavní ''krasavec'' jenom pobíhá a tupě se culí, banda bláznů z polorozpadlého baráku jsou tak neskutečné figurky až to opravdu působí vtipně. Nebýt těchto karikaturních postav tak celý film působí jako obyčejný náborový film do těch jejich přiteplených spolků. Jo a Amanda Bynes vypadá jak napuchlý meloun. 50% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mladé Sydney White (Amanda Bynes) se splní její sen - dostala se na vysokou školu, která studovala její matka, a tím má zajištěno členství i v prestižním studentském klubu, vedeným krásnou Rachel (Sara Paxton). Brzy zjišťuje, že klub plný hloupoučkých blondýnek, ale není nic pro ni - a naopak své přátele získává mezi partičkou odpadlíků. Svojí bezprostředností si všechny získává, a zdá se, že volba královny ročníku nebude tak jednoznačnou událostí, jako v předchozích letech ... Ehm ehm, po prvních deseti minutách jsem chtěl televizi znechuceně vypnout, a šupnout Královnu ročníku do Odpadu!. Ale pak se film začal trochu rozjíždět, a když jsem se nadnesl nad naprosto hloupoučký a předvídatelný scénář, tak jsem se chvilkama docela i bavil (vím že postiženým by se smát nemělo, ale parta outsiderů je naprosto dokonalá). Co mi ale vadilo bylo obsazení Amandy Bynes - nevím, ta holka mi sem vůbec nesedla. To už by zde byla lepší možná Mandy Moore nebo Lindsay Lohan... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)

Reklama

Reklama