Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

merigieren 

všechny recenze uživatele

Sněhurka a sedm trpaslíků v novém kabátě. Další příběh o útlaku obyčejných mimoňů prostřednictvím vyšší vrstvy. Lépe řečeno je zde cítit americký smysl života: být jedinečným v libovolném směru. Ono to není ani tak děsivě vtipné, spíš si mě to získalo příběhy 7 trpaslíků s nápadnicemi, rozpadající se chaloupkou, Sněhurkou s velkýma očima a vzrušením z odpruženého kladívka, nakonec nelze zapomenou ani na prince a zlou královnu. Vtípek se zálohováním práce se povedl, člověk nezálohuje, rok ukládá práci na flešku a při odevzdávání práce z bezpečnosti dat ta fleška zkolabuje s jedinou verzí :-) ps: asi mám hodně dobrou náladu, zase 4* ... ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií tohoto druhu (=jednoduchá, trošku holčičí teenagerovská komedie). Hlavní výhru bych viděl v obsazení hlavní hrdinky, která neni blondýnka (!) a tváří se celou dobu sice trošku přihlouple, ale rozhodně roztomile. Zápletka neni nijak originální, ale to se asi ani nedalo čekat, takže doporučuju určitě všem, kdo má rád tenhle typ komedií, ostatní ať se radši oboukem vyhnou, žádnou inovaci tu nečekejte.. ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

Takovéhle naivní komedie jsou občas potřeba. Je pravda, že tahle variace na Sněhurku a sedm trpaslíků je v závěru hodně naivní, ale zábavná. Cvokhaus je na celém filmu to nejlepší, takže celkově film není zas tak zatracení hodný. Sú horší ptákoviny a tohle je jedna z těch lepších, která člověka pobaví a zároveň mu nedegraduje jeho IQ. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nápad se cvokhousem se mi hrozně líbil a úpřímně řečeno, dvě hvězdičky vybojoval právě on a jeho osazenstvo. S postupem času film překypuje jedním klišé za druhým a vše zazdí předvídatelným, lépe řečeno těžko uvěřitelným závěrem, který si v reálném životě opravdu nedokážu představit a to mám docela bujnou fantazii. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Ona to vážně byla pohádka o Sněhurce. A bylo docela zajímavé, jak tam všechny klíčové prvky byly naroubovány, počínaje trpaslíky, přes zrcadlo či jablko, až po polibek na probuzení. Neopovažoval bych se tuto teen komedii komukoliv doporučovat, protože drtivá většina by to nestrávila. Ale mě filmy ze střední nebo vysoké nikdy neurážely a když si chci prostě jenom sednout a koukat na nějakou nenáročnou pitomost, tak právě komedie tohoto typu jsou ideální. Bál jsem se, že se bude děj točit okolo toho, jak z hlavní hrdinky udělat atraktivní krásku, ale to se naštěstí nedělo. Protože na to by Amanda Bynes neměla. Mimo ukrutné hromady klišé, jsem se dočkal i pár skvělých hlášek, hlodů a scén, takže 60 %. Oblíbená část- Embeleho vyvolání při přednášce ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)

Reklama

Reklama