Reklama

Reklama

Hrdina americké komedie Jackie Moon se vrací do rodného města, kde chce trénovat svůj basketbalový tým. Jenže Flint Michigan Tropics jsou nejhorší v lize a pokud chtějí přežít, musí zvítězit.
V roce 1976 se Americká basketbalová asociace ABA ocitá na pokraji kolapsu. A právě tehdy se vrací do rodného města Jackie Moon, který se prosadil díky úspěšnému hitu Love Me Sexy. Nyní chce naplnit svůj dávný sen a koučovat basketbalový tým. Jenže ten, na který získal licenci - Flint Michigan Tropics - je nejhorší tým v lize a hrozí mu vypadnutí, zvláště když ABA ohlásí plánované spojení s konkurenční NBA. Pokud chtějí přežít, Jackie a Tropics musí dokázat zdánlivě nemožné - zvítězit. V hlavních rolích americké komedie režiséra Kenta Altermana hrají Will Ferrell, Woody Harrelson, Will Arnett, André Benjamin ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (152)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $33,479,698Tržby Celosvetovo $43,884,904Tržby za predaj DVD v USA $20,600,521 //počet predaných kusov 1,068,250║ Nehorázne nudný výplach, Will Ferrell akoby už z jeho prejavom úplne dochádzal a za celý čas nedokázal výraznejšie zaujať. /25%/ ()

pasqviL 

všechny recenze uživatele

Komedie která mě nadchla plná hezkého humoru, a kde Ferrell je neuvěřitelná postavička s kterou bych si nekdy chtěl nacvičit číslo v kostýmech. Zajímavé ale je že Ferrell není nejlepší postava, naprostým skvostem je zfetovaný opilý špinavý hipík co vyhraje 10 000,- dolarů, jediná škoda že tam nemá více prostoru. ()

Reklama

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Už si normálně připadám jak největší hejtr na csfd, ale oni ty filmy fakt za nic nestojí! Není to mnou, já jsem člověk mírumilovný a otevřený všemu! Ale nechápu, na co se mám otvírat přisprostlé komedii s Willem Farrelem, který má smysl pro humor že "budu vypadat jako přerostlý retard, schválně koho to pobaví" s naprosto debilním námětem na naprosto stupidní (ne)komedii. Souboj s medvědem mi nepřipadal vůbec vtipný (medvěd pár týdnů na to skutečně zabil člověka) nevím, čemu se mám smát na tom, že idiot boxuje medvěda. Věčná vulgarita a nahotiny mě taky nepřipadají vtipné a sportovní filmy taky zrovna není kategorie pro mě, zvlášť v tomhle kabátě. Brrr. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Za prvé: milujem basketbal. Za druhé: mám rád Woodyho Harrlesona a Will Ferell je sympaták. Semi-Pro je celkom slušná priemerná komédia, ktorá ničím nevyniká, ale pobaví. Drží sa známeho klišé, ktoré je v športových filmoch videné skoro stále a napriek tomu mi to nevadilo a po celý čas som sa bavil. Ale viacej než 60% nemôžem dať ani keby som chcel :) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Asi moja najslabšia Ferrellovka. Nudný scenár síce obsahuje veľa vtipných scénok, problém bol však v tom, že väčšina z nich nebola vtipná. Neboli zlé, nezachádzali do trápností alebo fekálií, len sa pri nich nedostavili ten očakávaný smiech a zábava. Proste nuda. Popravde, najviac som sa bavil pri postavičke Jackie Earle Haleya - chudého hipisáka, ktorý stále márne čaká na svoje peniaze :). Našťastie zásluhou Willa Ferrella - majstra každej katastrofy :D, sa tu našlo aj zopár svetlých momentov, ktoré film vytiahli aspoň na tie dve hviezdy. 40/100 ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Příjmení jednoho z hráčů Tropics zní Munson. Postava, kterou hraje Woody Harrelson ve filmu Kingpin, se také jmenuje Munson. (Caszidy)
  • Michael Westphal, jeden z náhradníků Tropics, je syn bývalého hráče a trenéra NBA Paula Westphala. (Caszidy)
  • Hoci sa film odohráva v 70. rokoch minulého storočia, ľudia v dave majú na sebe súčasné oblečenie. Je to obzvlášť viditeľné, keď sa dav rúti k východu zo štadióna. (Arsenal83)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama