Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vlně světové posedlosti internetem se v roce 2001 svezla i průměrná americká rodina Bellingerových. Dospívající syn Colby v jejich domě tajně instaluje kamery, začne natáčet nejintimnější momenty z každodenního rodinného života a poté je „živě“ uvádí na netu. Bellingerovi se takřka přes noc stanou senzací, první skutečná reality show v přímém přenosu má obrovský ohlas a rodina, která chce nezdárného synáčka uškrtit, rychle pochopí, že kšeft je kšeft a že miliony nesmrdí. Kousavá satira o nenasytnosti, slávě a rozvratu rodinných hodnot u těch, kteří jsou infikováni internetovým virem zvaným úspěch, i o soudobé posedlosi pořady typu reality show, natočil režisér Eric Steven Stahl. Co myslíte - napodobuje život umění nebo je to naopak? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

MMR 

všechny recenze uživatele

Tohle se dalo pojmout a zpracovat mnohem lépe, než se to pojalo a zpracovalo. A to je škoda. Je to zajímavý námět, který ovšem mě nenaplnil očekáváním a nudil mě. Někdy si říkám, že je lepší zůstat u přečtení obsahu filmu a film si nepustit, aby z toho nebylo takové zklamání. Pak to akorát zapadne do průměru mezi ostatní filmy, a že jich není málo. ()

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

Za tu maminku masturbující ve vaně (navíc v podání Rosanny Arquette) si tenhle film míň než čtyři hvězdičky prostě nezaslouží. Ale vážně - konečně je tu film, který přináší do typických amerických teenage komedií aspoň trochu originální námět a není to zase to tisíckrát ohrané "já jsem maturant a chci ztratit panictví". Joo, ale ta maminka byla stejně dobrá... :) ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Vidím ťa.com" je komédia s dobrým príbehom, ktorá sa stáva premárnenou príležitosťou. Zo scenára sa stáva chaos a réžia sa stráca medzi komédiou a drámou. Dej mohol skúmať ľudskú chamtivosť alebo škody, ktoré médiá a reality show môžu spôsobiť rodine. Ale v konečnom dôsledku tento film nie je ani vtipný, ani dramatický. 5/10 ()

semsemidivej 

všechny recenze uživatele

Nerealistický, ale zábavný příběh se špetkou satiry, který ukazuje kam až mohou dospět členové moderní společnosti v touze získat bohatství a publicitu, hnaní bezduchým on-line marketingem, i když vlastně světu nemají co nabídnout a musí se obracet na nejnižší pudy konzumentů. Pověstné zrcadlo se tu nastavuje zábavnou formou a komedie má spád, hlavně v první polovině. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý nápad, ovšem zpracování bylo dosti slabé. Věcí k zasmání tam bylo opravdu poskrovnu. Ono by to v podstatě ani tak moc nevadilo, ale to kolem by muselo mít jakési kouzlo, atmosféru a úroveň. Nicméně nemělo. Bylo to takové nemastné a neslané. Docela odfláklé, řekl bych. Dle mého promarněný potenciál. Howgh! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Společnost Alienware film produkovala a sponzorovala, a tak se není čemu divit, že jejich produkty či odkazy na společnost lze najít téměř v každé minutě filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama