Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse Metcalfe (TV seriál “Zoufalé manželky”) se představuje ve děsuplném hororu o muži, který se podvodně dostává do ústavu pro mentálně nemocné pacienty, aby odsud vysvobodil svou milovanou sestru. Uvnitř sanatoria však odhaluje, že tamější lékař (Peter Stormare - Fargo) nemilosrdně využívá své pacienty jako laboratorní krysy a dělá z nich krvežíznivé zabijáky. Podaří se oběma nešťastníkům nalézt cestu z krvavého labyrintu dřív, než je bezcitní kanibalové jednou provždy dostihnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Co napsat k filmu, jehož nejatraktivnějším činitelem je hlavní představitel? Vzhledem k tomu, že nejsem gay, to pro film není moc pozitivní. Sanatorium plné nakažených a hladových "zombií", šílený vědec aspirující na sympaťáka roku, no a v neposlední řadě, onen slaďoučkovský hlavní hrdina. Musím však uznat, že s hráběma v jedné ruce a Evou Longoriou na té druhé mu to slušelo víc. V tomhle "krvavém průseru" je jeho sexappeal trochu mimo mísu .-) ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

První třetinu nevýrazné, až nudné. Doporučuji však setrvat. To maso, co přišlo po tom, se ani nedá popsat. Nemám rád rádoby horory plné krve a vnitřností, ale v tomto filmu k tomu člověk přibral dostatečnou dávku nadsázky. Připočtu-li k tomu neskutečnou záverečnou knife-scénu a opravdu vydařené poprsí Lisy Arturo, je to film, u kterého se pobavím i za pár let. 75%, protože nic se nemá brát moc vážně a já dostal, co jsem čekal. ()

Reklama

Junys 

všechny recenze uživatele

Jackova sestra je zavřená v ústavu pro mentálně narušené pacienty. Aby ji od tam vysvobodil tak předstírá že je taky narušený. Když už je zavřený v ústavu tak zjišťuje že to není obyčejný ústav, je to ústav ve kterém se provádí šílené experimenty na pacientech. - Pomalý náběh filmu se vykompenzoval těma gore scénkama takže mi nevadí. Ani jsem se nenudil. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Žádné překvapení se nekonalo a Insanitarium přesně splnilo své očekávání (čili průměrný thriller). Nehorší na filmu jsou určitě efekty - zlomená ruka, skřípnuté prsty atd. -, které místo aby naháněly hrůzu, jak asi tvůrci plánovali, jsou spíš k smíchu. Hlavní hrdinové jsou ale sympatičtí, hlavní padouch zlý a odpudivý a nechybí tomu ani typický konec či hodná slečna :) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jen blázen se nechá dobrovolně zavřít do blázince, kde největší magor je jeho ředitel. Další variace na v poslední době tolik oblíbené zombie téma, i když tohle je tak trochu zombie řezničina bez zombie. Klasické zombie tady nenajdete, jen lidi nakažené virem chovající se jako zombie, kteří ale normálně můžete sejmout (a že je tu podrobných instruktážních návodů jak na to, dost). A v celku ne vlbec špatná variace. Milovníci gore, krve a brutálních scén (utržená ruka, obrovská mačeta místo párátka, užraná ruka,sex s mrtvolou atd., atd.) budou potěšeni, film se s tím moc nemazlí. Nic novátorského, nic objevného, žánrově dobře odvedená klasika. Peter Stormare se svým ksichtem kovaného esesáka je docela brutálně úchylnej. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama