Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (585)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušný leč ne tolik povedený animák, který v obrovské konkurenci dost zaostává. Rozhodně se jedná o dobrý nápad, který však nebyl ani zdaleka tak vytěžen jak mohl být v rukou zkušenějšího týmu. Díky krátké délce a několika opravdu povedeným scénám film nenudí ale bohužel se ani na chvíli nerozjede natolik jak by si divák zasloužil. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Našlapané a akčné. Ale kým pri AKO VYCVIČIŤ DRAKA pomohla dobrodružnosť, tu prichádza len klišé (pár sebazhadzovacích vtípkov nestačí). Soundtrack (značne inšpirovaný Williamsom a Elfmanom) slušne udáva tempo, ale občas sa až pýta spomalenie či nejaký výchovný preslov. Vypaľovačka kombinujúca známe témy ostáva len príjemnou jednohubkou... ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Slečna Ronsonová vypadá přesně jako Ony. Už jen to, že si všímám takových blbostí myslím plně ukazuje jak moc jsem se nudil. Pro samé zakopávání, tančení a mlácení se do hlavy vším (ne)možným se úplně zapomnělo na... No, vlastně na všechno ostatní. Čest výjimkám v podobě původního dabingu, nápisu na raketě a těm několika minoritním zdařilým odkazům na padesátková monstr/ufo béčka. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Henry Jackman: 1. A Giant Transformation [3:05] ,2. When You See (Those Flying Saucers) - The Buchanan Brothers [2:17] ,3. Tell Him - The Exciters [2:35] ,4. A Wedding Interrupted [2:09] ,5. Meet the Monsters [2:29] ,6. Planet Claire - The B-52's [4:37] ,7. Do Something Violent! [2:07] ,8. The Grand Tour [2:10] ,9. Oversized Tin Can [3:38] ,10. The Battle at Golden Gate Bridge [6:08] ,11. Didn't Mean to Cursh You [1:51] ,12. Reminiscing - Little River Band [4:14] ,13. Imprisoned by a Strange Being [5:28] ,14. Galaxar as a Squidling [2:06] ,15. March of the Buffoons [5:15] ,16. Wolly Bully - Sam the Sham and the Pharaohs [2:21] ,17. Susan's Call to Arms [3:02] ,18. The Ginormica Suite [5:51] ,19. Monster Mojo [2:08] ,20. Purple People Eater - Sheb Wooley [2:15], ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Animovaná "giant monsters" pastiš i persifláž zároveň, referenčné odkazy na každom rohu a jeden takmer vôbec neriedený adrenalínový nápoj plný rozšafných sekvencií. Prostá atrakcia za štyri žetóny, pri ktorej sa nerieši húževnatosť zápletky, ale strmosť a rozmanitosť horskej dráhy. A DreamWorks proste jede... ()

Galerie (86)

Zajímavosti (21)

  • Generál McBomba (Kiefer Sutherland) má na hrudi spoustu vyznamenání, ale na pravé části hrudi nosí označení jednotky, a tím je hlava zlobra Shreka, slavného monstra z jiného animáku od DreamWorks (salamandrr)

Reklama

Reklama