Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když zjistí, že by mohla začít chodit s dalším svalovcem, pozve Leonard Penny na „nenápadné" rande. Schůzka se vyvíjí dobře až do chvíle, kdy Leonard při demonstraci fyzikálních principů praští hlavou o stůl. S otřesem mozku se totiž konverzace vede špatně... (TV Prima)

Recenze (15)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kedže som seriál nevidel nikdy od začiatku, netušil som, aké mal Raj vlasy - také dlhšie a s fakt smiešnou frizúrou :-) V týchto prvých sériách mi pripadajú tí ostýchaví nerdi uveriteľnejší, než v neskorších sériách. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda mě opět bavila velice velmi, Sheldonovy komentáře Leonardova snažení byly k nezaplacení a vědecké vypitvání romantiky v podání Leonarda a dokonalé Leslie Winkle bylo skvělé. "Rande" s Penny už tak dokonalé nebylo, ale hodnocení proto snižovat nebudu, protože krátce předtím nešel internet:-) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Leonard a jeho fiktívne rande bolo niečo, čo presahuje už všetky medze. Chvíľku trvalo kým to dal dokopy a keď sa ho po tom rande Penny pýta, bolo to rande? On začne zatĺkať, že niééé, v žiadnom prípade. Beznádejný prípad. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hneď prvá scéna s raidom vo Warcrafte a získaným mečom mocného Azerota pobavila. Leonard pochopil, že Penny má aj iných nápadníkov a tak si na trus ide nájsť aj on partnerku. Bohužiaľ v jeho prípade nie je výber tak široký a tak sa dostane k Lasslie, ktorá je Sheldonova úhlavná nepriateľka číslo jeden. S tou mu to nevyšlo a tak musel Haward pomôcť a zobrať chlapcov k množstvu skvelých žien, síce v zrelom veku ale za to vedia úžasne tancovať salsu. Leonard sa utápa v sebažiale. Cez to všetko nabral odvahu a pozval Penny na večeru. 87% ()

Reklama

Reklama