Reklama

Reklama

Sourozenci Patrick a Marilyn nikdy nevynechali jedinou příležitost vjet si do vlasů. I nyní, v dospělosti, se umějí řádně poškorpit, ale jsou to rozmíšky především z lásky. Takovou rovnováhu je ale tuze snadné narušit. Například stačí, aby si Marilyn přivedla do domu zděděného po rodičích nápadníka Ryana, který je zároveň populární hvězdou známého sci-fi seriálu. Něco takového si přece mladší sestřička nemůže dovolit. A proto se neurotický podivín Patrick, kterému pan snoubenec rozhodně nepadl do oka, rozhodne její vztah za každou cenu podrobit destrukci. Přičemž ve slovech „za každou cenu“ se skrývá i význam „za cenu vraždy“. Jak jeho snažení dopadne, uvidíte v parodické, absurditou překypující černé komedii, na jejímž vzniku se podílela herecká parta, kterou dozajista zná každý fanoušek seriálu Hvězdná brána: Atlantis. V hlavních rolích vystupují reální sourozenci Kate a David Hewlettovi, přičemž druhý jmenovaný si u této velmi příjemné a povedené nezávislé taškařice střihnul i režii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (95)

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější film vůbec. David Hewlett v něm skvěle projevil svou schopnost pobavit (a hrát přitom natroublého Kanaďana :)), navíc pro milovníka Stargate byli všichni obsazení herci pravými třešničkami na dortu. Miluji výrazy, kterými se David a Mars častují, miluji, jak s humorem jim vlastním zparodovali seriál, který je vlastně živí a jak se to vlastně všechno krásně zamotává, aby se to rozmotalo a aby nám konec zase udělal uzel na mozku. Brilantní. ()

Elyon 

všechny recenze uživatele

Ujeté komedie, u které jsem se válela smíchy. Jelikož zbožňuji SG-1 a Atlantis, tak tenhle film byla pro mě povinnost. Jedniné, co mě na Snídani mrzelo, tak to, že se Chris Judge objevil jen na malou chviličku a taky by tam mohl být David Nykl. Jinak jsem nemohla z Davida alias Patricka, který zde hraje možná ještě větší pako, než je Rodney McKay. I love it!:) ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Vypadá to strašně ..." ----- "Protože to JE strašný !" ----- Lehce morbidní a zpočátku pramálo vtipné, neboť na použitou odrůdu humoru jsem mírně alergická. Ale oproti všem předpokladům zápletka prodělá docela zajímavý vývoj a stává se nečekaně zábavnou, přičemž její pointa taky není úplně k zahození ... Konečný verdikt - umírněné 3* ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Tak trochu ujetý humor v kanadské černé komedii v režii Davida Hewletta, který si střihl také hlavní roli střeleného sourozence, který se snaží za každou cenu zbavit nevyhovujícího nápadníka své sestry. Ale pak se mu to poněkud vymkne z rukou...Vím, že tento humor nesedne každému, ale já mám vtipné nezávislé komedie v oblibě a navíc mě baví herectví Davida Hewleta, takže u mě za čtyři hvězdy. ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku som nebol nejako nadšený, predsa len mi to pripomínalo skôr nejaké amatérske dielo. No časom som si uvedomil, že sa na komédii celkom bavím, a síce to nieje to najlepšie, čo sa dá vidieť, určite to nepovažujem za stratu času. Celý čas som bol zvedavý ako to celé skončí, a i keď sa to celkom dalo predpokladať, pretože inak to skončiť ani nemohlo, tešil som sa na záver. Samozrejme, ľudia obľubujúci Star-Gate (či už SG1 alebo Atlantis) sa potešia porciou svojich obľúbených postáv: McKay so sestrou, Beckett, Teal´c. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v kanadském městě Burnaby, které leží nedaleko města Vancouver v kanadské provincii Britská Kolumbie. (Trajektt)
  • David Hewlett (Patrick) a Kate Hewlett (Marilyn) jsou i ve skutečnosti sourozenci. (Jacinda)

Reklama

Reklama