Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (830)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Na Apatowovu dílnu překvapivě slabota. Vtipné a vypointované dialogy aby člověk první polovinu filmu hledal lupou a Segel tak vyloženě nemá co hrát, i když se snaží sebevíc. Ničemu nepomůžou ani zabité vedlejší postavy (Rudd i Hill míří většinu času totálně mimo) a zatraceně cute Mila Kunis všechno zachránit nemůže. Pár geniálních scén (sex wars, vraždící telefon) to v kombinaci s fajn písničkama nakonec vytáhne do lehkého nadprůměru, ale čekal jsem daleko, daleko víc. P. S.: Jason Bateman na hrad, neutečte z kina hned po začátku závěrečných titulků. UPDATE: Trvalo jen čtyři roky a x opáček.... než jsem konečně pochopil, jaká je to hrozná pecka :) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, že tento film je "rozdělen" na tři části - než se dostane na Havaj, (tahle část není vtipná, ale je nutná pro příběh) Havaj (kde se odehrává většina filmu) a po Havaji (vtipná, ale předvídatelná část). A právě ta prostřední havajská část se mi líbila nejvíc. Mnoho skvělých vtípků, (instruktor Paul Rudd, hodina jógy) uvolněná atmosféra a neodolatelná Mila Kunis. K tomu vcelku originální a na komedii i poměrně odvážné scény ("soutěž" o nejlepší soulož) a máme tady opravdu skvělou komedii, která sice není dokonalá, ale mezi těmi průměrnými a nevtipnými z poslední doby vyčnívá stejně, jako oči Mily Kunis. Zkrátka a dobře, od Forgetting Sarah Marshall jsem nic nečekal a možná proto jsem byl příjemně překvapený. 80 %. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tradiční, ale o to zábavnější romantická komedie, která těží hlavně ze skvělýho hereckýho obsazení, kdy obě dvě holky jsou moc pěkný a příjemný, obzvlášť Mila Kunis a Jason Segel alias Marshall z HIMYM je velkej sympaťák. Krom toho se tady neobjevujou takový ty typický záporný postavy, což je jen dobře a v malý roličce si tady zahrál i vypasenej Branscombe Richmond z Odpadlíka ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $63,172,463Tržby Celosvetovo $105,173,115Tržby za predaj DVD v USA $31,219,811 //počet predaných kusov 1,980,895║ len skoro bezvýznamná trapošina, ktorú nezachránia ani pekné tváričky v podaní Mila Kunis a Kristen Bell /40%/ ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že tato romantická komedie se docela vyvedla. Ale není to ničím jiným, nežli úžasným prostředím, ve kterém se většina filmu odehrává. Zatímco mnoho ostatních romantických komedií se odehrává v městech, tato se odehrává v úžasném prostředí Havaje, díky čemuž na diváka dýchne úžasná letní atmosféra, a to se pak film hned vnímá jinak. Jistě, je tu samozřejmě i zajímavý děj, to nelze popřít, kromě toho jsou tu k vidění i krásné ženy, ale to prostředí na mě velmi zapůsobilo, a díky tomu jsem měl pocit, že nekoukám na jen tak nějakou obyčejnou romantickou komedii. Ovšem s tímhle filmem mám jeden veliký a docela zásadní problém. Hlavní hrdina mi byl totiž velice nesympatický. Prostě mi Jason Segel do hlavní role příliš neseděl, a to mě opravdu velice rušilo při sledování filmu. Myslím, že by se určitě našlo mnoho jiných herců, kterým by tato role slušela lépe. A díky tomu tedy ubírám jinak výbornému filmu jednu hvězdičku. Ovšem další výhrady už k tomuto filmu nemám a rozhodně ho mohu s čistým svědomím doporučit každému, kdo má rád romantiku a kdo má rád léto. Tohle byl nádherný zážitek v posledním květnovém dni a tomuto filmu tedy uděluji čtyři naprosto zasloužené hvězdičky. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • Natáčelo se na Havaji a v Los Angeles. (SONY_)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 63,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 105,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama