Reklama

Reklama

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD - Ale tak, pánové. Mohli jste ze sebe vydolovat více. No myslím tebe, Antonio a Morgane. Tohle bylo přece jen nadprůměrné krimi. A nebo za to může režisér či námět? No..tak jako tak bych čekal více. Koukám, že většina uživatelů si myslí totéž, přece jen 56% na kontě opravdu není moc. 65% (with J.) ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Antonio Banderas, Morgan Freeman, Radha Mitchell? Fajn, poviete si. Ale tak lacný, priblblý film by asi málokto čakal. Thick as Thieves jednoducho nezachráni ani solidný začiatok. Stredná časť plytká, nudná,nezáživná. Ku koncu sa "to" snaží prekvapiť, no bohužiaľ vážne len snaží. Veľká škoda slávnych mien v niečom tak primitívnom. Nuž, aspoň viem, že známe mená nezaručia kvalitu (nieže by som to nevedel už predtým) a približne som sa naučil ako má vyzerať nekvalitné krimi. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Průměrný loupeživý snímek s vyprahlým Antonio Banderasem, který už by měl Hollywoodu podobně jako třeba Nicolas Cage dávno zamávat. Pro některé bude film ztrátou času, pro některé normálním šumákem. Pro mě to bylo něco mezi. PS: Je docela možné že Banderas už zůstane pouze u dalších několika dílů Shreka. PS2: Tom Hardy zoufale nevyužitý ..... ()

Plesna 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu bylo mnoho momentů, kdy jsem ho chtěl vypnout, ale mým zvykem (naštěstí) je se podívat na filmy až dokonce a konec, pro mě, naprosto nepředvídatelný to o hvězdu ze dvou na tři zvedl. Zápletka byla dobrá, ale s rolemi, které hercům evidentně úplně neseděli (Freeman s naušnicí) a totálně antisexy Radhou Mitchell, která rozhodně tacem svádět neumí, je těžké z toho vÿkřesat více, než se stalo. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Klasická, několiksetkrát ohraná, nic méně dosti zajímavá vykrádačka. Nemám příliš rád Freemana, ale v tomto díle se předvedl celkem hezky. Když jsem viděl první scénu, tudíž "přepad" jednoho chlápka v metru, poté jeho útěk, film nasadil dosti vysoké obrátky. To trvalo až do chvíle, co se oba hlavní borci dostali do hlavního sejfu a z Banderase vypadlo, že je policista. Od té doby se až skoro do konce člověk do příběhu zamotá, občas nějakou pasáž i nechápe. To vše se na konci filmu částečně zodpoví, ovšem některé otázky jsou stále nezodpovězené. Hvězdička navíc patří propracovanosti části, když se jde vykrást hlavní sejf. To mě opravdu usadilo a děsně se mi to líbilo. Film byl dosti nadprůměrný, avšak mu stále něco chybělo. Každopádně tento kousek patří mezi prvních 10 (co jsem zatím viděl) v tomto tématu. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Scény z metra odehrávající se v New Yorku byly natočeny v Sofii (Bulharsko) a vozy byly ruské výroby (typ 81-714.2). (FilmFan24)

Reklama

Reklama