Reklama

Reklama

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Plesna 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu bylo mnoho momentů, kdy jsem ho chtěl vypnout, ale mým zvykem (naštěstí) je se podívat na filmy až dokonce a konec, pro mě, naprosto nepředvídatelný to o hvězdu ze dvou na tři zvedl. Zápletka byla dobrá, ale s rolemi, které hercům evidentně úplně neseděli (Freeman s naušnicí) a totálně antisexy Radhou Mitchell, která rozhodně tacem svádět neumí, je těžké z toho vÿkřesat více, než se stalo. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Antonio Banderas, Morgan Freeman, Radha Mitchell? Fajn, poviete si. Ale tak lacný, priblblý film by asi málokto čakal. Thick as Thieves jednoducho nezachráni ani solidný začiatok. Stredná časť plytká, nudná,nezáživná. Ku koncu sa "to" snaží prekvapiť, no bohužiaľ vážne len snaží. Veľká škoda slávnych mien v niečom tak primitívnom. Nuž, aspoň viem, že známe mená nezaručia kvalitu (nieže by som to nevedel už predtým) a približne som sa naučil ako má vyzerať nekvalitné krimi. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Antonio a Morgan v naprosto, ale naprosto průměrném filmu, že ani fotbal v České republice by nebyl lepší, i když ten není ani průměrný, spíš podprůměrný. Ale pravda je, že to častý nadhazování že iPhone je geniální věc, bylo vcelku dost trapný, bez něj by si totiž dva hlavní herci ani neustříkli, natož pak natočili tenhle film. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Solidná kriminálka, ktorá ale stavia na známych menách hlavne a jedine Banderas a Freeman, ktorých role sú dobré a fajn sa dopĺňajú...film je takým obyčajným tuctovým, vieme čo sa bude diať, nič nás nemôže prekvapiť..ale predsa si to radi pozrieme...ja dávam za 3, ale hlavne je to kvôli hercom...a Radha Mitchell opäť vyzera vynikajúco... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Prostředí 6/10/// +příjemná dvojice Banderas a Freeman, dobrá hudební melodie, zajímavé a napínavé -dost překombinovaný závěr/// Takový klidnější a klasickým způsobem natočený snímek, jen se spoustou moderních hračiček a moderním způsobem zdolávání nástrah. Příjemná dvojice, přiměřeně akční. Možná neohromí každého, ale jinak je to příjemný oddechoví film./// Celkem 72%/// ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Scény z metra odehrávající se v New Yorku byly natočeny v Sofii (Bulharsko) a vozy byly ruské výroby (typ 81-714.2). (FilmFan24)

Reklama

Reklama