Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cintoríny a pohrebiská sú posvätné a nedotknuteľné miesta. Práve na pôde, kde kedysi stávalo indiánske pohrebisko sa reťazec fast-foodov rozhodne vybudovať nový stánok na ukojenie, hneď po sexe najzákladnejšieho pudu typického američana: hladu po kuracích krídelkách a stehienkach. Lenže dovtedy sa chodí s krígľom po pivo, dokiaľ sa nerozbije... a usmrtené a skonzumované sliepky sa vracajú na tento svet aby rozpútali najväčší gore masaker, aký kedy Tromaville zažil. Grill-boyom a hosteskám neostáva nič iné ako poslať pápernatce späť na onen svet, skôr ako všetkým vydzobú oči a genitálie, čím zasýtia hlad po pomste. (Slavomír)

(více)

Recenze (142)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ide o extrémne amatérsky splater, miesta tak trápny, že má človek priam dojem, že nič trápnejšie doposiaľ ani nevidel. Lenže! V rámci subžánru je to proste akceptovateľné a takto nejak to má vyzerať. Neberie sa to ani na stotinu vážne, potoky krvi tečú, občas aj to gore veru nevyzerá zle, masky sú občas skôr na smiech, pričom štýl humoru sadne najmä tým, ktorí holdujú či dokážu aspoň tolerovať ten menej sofistikovaný, ba priam trápny. Dám tri. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Když na to tak koukám, asi už nikdy nebudu nic jíst ve fast foodech...K hodnocení: Je mi jasné, že reakce na tento film budou rozporuplné a od řady uživatelů dostane odpad hned v úvodních pěti minutách. Ten, kdo však skousne béčkovější vzhled, nezajímavé písničky a je schopen náležitě ocenit brutální hororvé parodie, nalezne v tomto filmu naprosto unikátní klenot! Já si nakonec užíval vše. Dílo je to neuvěřitelně vtipné a tvůrci byli skutečně kreativní co se týče násilí všeho druhu. Určitě by to dopadlo lépe, kdyby se zde nezpívalo, ale člověk si i tak prostě musí zamilovat všechny ty dialogy, nápadité odkazy na různé neduhy americké společnosti a hlavně gore, gore, gore! PS: Ve filmu se objeví jedna z nejzajímavějších a nejsympatičtějších vedlejších postav, mladá muslimka Humus. ()

Reklama

Devilian 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u jiných Tromáckých kousků je toto opět prakticky nehodnotitelné. Člověk už musí přinejmenším tušit, do čeho jde a naprosto vypnout jakékoliv snahy o kritiku. Je to zábavné? Do určité míry ano (musím přiznat, že po těch pár pivech se člověk fakt zasměje přijemenším tomu, JAK sakra někoho takové ujetosti vůbec napadnou). Je to kvalitní filmařina? To rozhodně ne, ale alespoň si na to Lloyd ani nehraje. Doporučila bych to svým známým? Úchylům, které baví sledovat gorefest se zombie prsty v zadku, utrženými penisy, vydatnými zvratkovými přeháňkami, naprosto nekorektními vtípky o po zdech rozstříkaných mexičanech, a mnoho dalšího asi rozhodně ano. Ale předpokládám, že toto zrovna nebude šálek sraček ani pro zkušené hororové fandy. Nabízí se srovnání s Braindead, a tak trochu asi ano. Ale Troma dělá podobný žánr ještě o mnoho nechutnější, zvrácenější a ujetější, než kdokoliv jiný. Vstup na vlastní nebezpečí. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a ne. Ani hranice lidského vkusu mi nezabrání, abych Poultrygeistu dal plné a zasloužené hodnocení. Osobně jsem si myslel, že z pekelných filmových pásek od společnosti TROMA už na mě nic úchylnějšího (ve spojitosti s Tromou = geniálnějšího) než Toxie IV vybafnout nemůže. Ó, jak jsem byl naivní. Prozatím poslední tromárna mi dala vše, co jsem si kdy od sebranky okolo Lloyda Kaufmana mohl přát - a to v maximální možné porci.1. Nejnechutnější splatter všech dob (a to se vší úctou k prvotinám Petera Jacksona či předešlým troma snímkům), kde různobarevné tekutiny (převládající barvy jsou samozřejmě hnědá, červená a zelená) stříkají po všem a po všech. 2. mnoho párů obnažených ženských ňader. 3. Epesní muzikálová čísla se skvělými texty (narozdíl od slashera jsem si tyto scény užíval). A tak bych mohl pokračovat donekonečna. Najdeme zde i mnoho popkulturních narážek a samozřejmě nesmí chybět ani kultovní a po milionté použitý záběr na vzduchem letící a následně vybuchující auto. A bonbónkem na závěr pro české fandy je Arbieho nacionalistický proslov, kde je zmíněna i naše Česká republika (ihned za Kanadou, Francií a před Mongolskem). Takže suma sumárum - nářezovka, které drtivé většině populace pocuchá zažívací trakt, ale pro těch pár "vyvolených" se bude jednat o nezapomenutelný filmový zážitek. COCK-A-DOODLE-DOOM!!! ()

dr.horrible

všechny recenze uživatele

TROMA... Videl som od nich asi tri filmy a všetky som - aj v dobrej nálade - hodnotil odpadovo. Keď niekto priznáva, že je béčkar, alebo amatér, je mi to hold sympatické. Kaufmanov problém je, že sa v tom vyžíva. Lacný humor, trápne pesničky, nevkusná erotika a fekality, kam len oko dovidí. Teda ja nezvyknem vypínať filmy uprostred, ale keď by som (za necelú polhodinu) všetky tie telesné tekutiny ešte prekusnúť dokázal, pri zhruba piatom detailnom zábere na obéznu, chlpatú, osranú riť v priebehu nejakých päť minút, to už mi vážne došli nervy. TROMA a jej záchodový humor. Nikdy viac. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • V pokoji Wendy, když si to rozdává se svou novou přitelkyní a sledují je při tom ostatní děvčata, je vzadu vidět plakát Tromeo a Julie (1996). (Sticks)
  • Scény odehrávající se v restauraci se natáčely v prázdné prodejně McDonald's. Vše ostatní se natáčelo ve starém kostele, kde také sídlil štáb. (HellFire)
  • Hlavní hrdinové procházejí celým filmem prakticky nezašpiněni. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama