Reklama

Reklama

Po letech přelétavých vztahů a pohodlného života bez závazků žijí čtyři kamarádky ve vztazích, které se zdají vážné a trvalé. Spisovatelka Carrie Bradshawová si našla se svým "Panem Božským", bohatým elegánem Johnem Jamesem Prestonem, nový byt a chtějí se vzít. Právnička Miranda Hobbesová se provdala za Stevea Bradyho, obchodnice s uměním Charlotte Yorková si vzala právníka Harryho Goldenblatta a společně vychovávají adoptovanou čínskou holčičku Lily. Přelétavá manažerka Samantha Jonesová žije s televizní hvězdou Smithem Jerrodem. Zdá se však, že jejich životy zdaleka nejsou tak spokojené, jak by se mohlo zdát. Zatímco Miranda se vyrovnává s manželovou nevěrou, na níž má vinou své pracovní vytíženosti také podíl, náruživá Samantha zjišťuje, zejména při pohledu na potentního souseda, že jí v životě něco chybí. Charlotte, toužící po vlastním dítěti, sice otěhotní, ale bojí se, že o dítě přijde. A Carrie, jejíž svatba se vlivem okolí začíná měnit ve velkolepou společenskou událost, se vinou nedorozumění rozejde ve svatební den se svým vyvoleným. Těžkosti sice kamarádkám pomáhají ulehčit chvíle společně trávené na nákupech, módních přehlídkách a klábosením v luxusních restauracích, časem se však ukáže, že jim sice spraví náladu, ale potíže nevyřeší. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (618)

Flego 

všechny recenze uživatele

Seriál má vysokú kvalitu a v tomto prípade sa potvrdzuje fakt, že skratka, ktorá funguje v ňom, nemá šancu fungovať vo filme. Celý film je neuveriteľne natiahnutý a v podstate plytký, pripadal som si ako v dlhočiznej reklame ( zrejme každý sponzor bol vo filme spomenutý ). Netvrdím, že som bol sklamaný, ale čakal som oveľa viac. Na seriál však nezanevrem. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ako ma môže pobaviť film, kde už obstarožné hlavné hrdinky, ktorých tváre vyzerajú ako keď natiahnete kožu z pomaranča na melón (hlavne tá ryšavá), pri každej replike debilne pískajú, tlieskajú a dupkajú nožičkami? Slová typu: botox, plastika, svadba, pán Božský, šaty, diétne, rozchod, vosk sa na mňa sypali bez zľutovania a so strašnou kadenciou a vrchol srandy je, keď si "jednoho dne Šarlota tak trochu kákla do kalhot"? Dávam 1* a dávam ju s kľudom a ľahkosťou, lebo tento počin je u mňa len o málinko lepší ako obyčajná juhoamerická telenovela a je mi úplne jedno, koľko šiat babenky pri nakrúcaní vystriedali. ()

Reklama

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Vivienne Westwood, Gucci nebo Luis Vuitton. I když všechny zmiňované považujete za hráče Real Madrid není nic ztraceno. Vystačíte si klidně se znalostí OP Prostějov a přesto na zábavě film z ničeho netratí. Sex ve městě je sice prvotřídně snobský film, ale nazvat ho povrchním, to by mi ruka upadla. Sice jsou naše hrdinky ješitné místy až přespříliš, ale ruku na srdce kdo z nás není? Přestože je mi jejich svět vzdálen o několik desítek kreditních karet, tak u mě našli ono chápavé porozumění, což na obyčejný film není rozhodně málo. Když si máte se svou dlouholetou kamarádkou stále co říct, přeci ji nebudete po devadesáti minutách přerušovat, že by už měl být konec. A závěrečný proslov nemohl potěšit víc. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

O závěru seriálu jsem slyšel, že prý když pan Božský přijel pro Carrie až do Paříže, že už ji opravdu chce a dospěl, či co, takže po prvním filmu, ve kterém nás čekaly samoúčelné zápletky, jak to ještě víc zašmodrchat, aby to ve finále skončilo úplně stejně a tak, jak všichni předpokládáme, jsem měl buď pravdu, anebo zkrátka někdo chtěl ze seriálu vytřískat ještě nějaké peníze a herečky potřebovaly malinko oživot svou zkomírající kariéru. Film je jako seriál, snad trošku víc romantiky v něm je. Prostě, pro obeznámené - už nebudete tak moc přemýšlet, zda věty typu "Já jsem umřela a teď jsem přišla do realitního nebe" psali lidé z masa a kostí, nebo nějaký PR PC program. 50%. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době snímek, který mě opravdu překvapil. Nic jsem od něj neočekával. Říkal jsem si, že to bude o čtveřici hysterických a sexuchtivých ženských, který budou drbat o ničem. A ejhle! Jediná věc, která se vyplnila byl ten sex:-) ... Žádná hysterie, ani žádný bláboly. Je to příběh o ženách, které mají problémy jako mnoho jiných a řeší je jako mnohé jiné. Kostra a děj filmu jsou stabilní, herecké obsazení je skvěle zvolené. Celý film doplňovala úžasná hudební stránka a nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale u komedie i neobvykle působivá kamera. Scénář byl bohatý a scény se míchaly z klišé do originálu a nazpátek. Zkrátka jedno velké překvapení a vůbec nelituji, že jsem strávil přes dvě hodiny jeho sledováním. Takovou přehlídku nádherných a bizarních šatů uvidíte málokde. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (37)

  • V scéne v kúpelni, keď sa pán Božský (Chris Noth) a Carrie (Sarah Jessica Parker) dohadujú o svadbe, ju po rozhovore pritiahne k sebe. Pri pohľade kamery zozadu si je možné všimnúť, že mu dáva hlavu na jeho pravé rameno, ale v ďalšom zábere pri pohľade spredu má hlavu položenú na jeho ľavom ramene. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama