Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

Kvítek 

všechny recenze uživatele

Za lehce perverzním titulem se skrývá nabuzovací sonda do postele několika párů, ve které si každý najde vysněnou a jste-li klikař už absolvovanou roli. Kromě obligátního zasunování a dalších směšných pohybů se mi díky bohu dostalo mnohem víc. Láska nevyřčená a vykřiknutá, pryžový dárek k narozeninám v hlavní roli, slečna "neuspokojená" a její herecký partner a tak trošku absurdní trojjízda mě úspěšně uspokojili. Nasnáším když "je to" jenom o sexu, a tohle nebylo. Kvalitní pojetí toho, jak mít kvalitní sex se vší tou omáčkou okolo. Duševní orgasmus jsem z toho sice neměla, ale i tak tohle číslo stálo za to! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sice upřímné a bez zbytečných dějových odboček, ale pořád stejně v drtivé většine momentek mimo realitu i s přimhouřeným okem. Pět provařených příběhů, které vás nechytnou za srdce, jen se občas zasmějete - možná. Někdy nechtěně, někdy záměrně. Ve finále mám snad raději ty více filmové záležitosti, protože když vidím nastříhané minipříběhy ala Kill Bill (akorát v noci, čínsky a pozpátku), tak ty romantické průpovídky kolem jsou v ostatních případech stále docela fajn, sem tam totiž mají i něco do sebe. ()

Reklama

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že tomu dám jednu * za dvě docela pohledné herečky, ale na druhou stranu dvě z pěti je málo a hlavně, když nějakých 55% stopáže filmu projíždím téměř výhradně za pomoci rychloposuvu (celý film jsem dal asi za 50 minut), tak je někde něco špatně. Pominu-li to, že děj = 0, tak tohle nebylo povětšinou ani vtipný, obzvlášť z tý trojky se mi dělalo lehce mdlo... ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Také bych neřekl, že jde vyloženě o komedii, ale nakonec proč ne. Jde o zajímavý pohled na několik různých párů, jak se vypořádávají se sexuální stránkou jejich vztahu (ať už jde o pár, kamarády apod.). Je to zajímavý nápad a není to natočené vyloženě nevkusně (jak by se možná dalo čekat), přesto mám ke druhému zkouknutí daleko... ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zlé. Občas jsem se i zasmál, ale nikdy bych neřekl, že film o sexu může být i nudný. Když to srovnám s The Mating Habits of the Earthbound Human, tak musím říct, že to vlastně nuda byla. Na druhou stranu je pravda, že některé scény byly opravdu trefné a herci byli sympatičtí a herečky krásné. Na 3* to nakonec stačilo. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)

Reklama

Reklama