Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

Tomco 

všechny recenze uživatele

Šukacím filmom nemôžem nejako nikdy odolať :). Treba však priznať, že tej kopulácie tu je síce dosť, ale vzrušenie si predstavujem trošku ináč. Tri však dávam za to, že pri tých posteľných scénach aktérom z huby občas vypadne celkom trefná myšlienka alebo zaujímavý dialóg. Je vidieť, že scenárista žije na tomto svete a vie proste, ako to sem tam chodí. Film je inak sračka. Tentoraz, ale na jeden krát v celku pozerateľná sračka. Nič viac, ani nič menej. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, jak může někdo tvrdit, že je tohle lepší než PO SEXU. Ani že to má lepší hodnocení. Zatímco PO SEXU je podle mě upřímný, citlivý a zároveň hravý film, tohle je jen bezduchá nuda, ze které je cítit, že jediné, co autoři zamýšleli, bylo pobavit, a pointy těch příběhů tam jsou jen tak aby se neřeklo. Jenže ani to pobavení se nepovedlo, natož pak ty pointy. Jeden z těch příběhů je navíc úplně fekální (ta rádoby "trojka"). ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Čtyři páry a jedna trojice (partneři, spolubydlící, milenci, přátelé a ex-partneři) a jejich pohled na sexuální akt od předehry až k závěrečnému doznívání. Film je postavený na rádoby vtipných a životními zkušenostmi protkaných dialozích, ale slovy klasika (klasikem míním sebe) „stejnak je to celý o prcá….“. ()

Kvítek 

všechny recenze uživatele

Za lehce perverzním titulem se skrývá nabuzovací sonda do postele několika párů, ve které si každý najde vysněnou a jste-li klikař už absolvovanou roli. Kromě obligátního zasunování a dalších směšných pohybů se mi díky bohu dostalo mnohem víc. Láska nevyřčená a vykřiknutá, pryžový dárek k narozeninám v hlavní roli, slečna "neuspokojená" a její herecký partner a tak trošku absurdní trojjízda mě úspěšně uspokojili. Nasnáším když "je to" jenom o sexu, a tohle nebylo. Kvalitní pojetí toho, jak mít kvalitní sex se vší tou omáčkou okolo. Duševní orgasmus jsem z toho sice neměla, ale i tak tohle číslo stálo za to! ()

Chermy 

všechny recenze uživatele

Záměrně jsem trochu nadhodnotil. Pod touhle výstižnou frází se totiž skrývá více romantiky, než byste asi čekali. A více pravdy, než v romantických filmech:). Možná proto jsem se tak náramně bavil. Žádnou díru do světa tímhle filmem nejspíš debutující režisér neudělá, ale mně radost udělal.... Lehkému humoru ze života se prostě žádná crazy komedie, ani cukrkandlová romance nevyrovná. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)
  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)

Reklama

Reklama