Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že tomu dám jednu * za dvě docela pohledné herečky, ale na druhou stranu dvě z pěti je málo a hlavně, když nějakých 55% stopáže filmu projíždím téměř výhradně za pomoci rychloposuvu (celý film jsem dal asi za 50 minut), tak je někde něco špatně. Pominu-li to, že děj = 0, tak tohle nebylo povětšinou ani vtipný, obzvlášť z tý trojky se mi dělalo lehce mdlo... ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Pro mě dost originální komedie, kde sledujeme několik párů (či nepárů :) v určitých fázích sexu. Obvyklá neduha filmů, kde se takhle střídají jednotlivé scény, spočívá v tom, že některý z příběhů prostě nezapadne mezi ty ostatní a potom je na obtíž. Tady se to naštěstí neděje, nějak jsem si nenašel oblíbenou dvojici, ale ani neoblíbenou. Rozhodně film doporučuju zhlédnout s partnerem/partnerkou, jedná se o hodně zajímavý dílko, možná by to chtělo u všech příběhů jen lepší závěr. ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Sympatická vztahovka, která i přes název rozhodně nepatří do škatulky teenage komedií. Ačkoli v ní sex hraje významnou roli, jde především o různé polohy vztahů k němu vedoucích. Film překvapí svou decentností co do zobrazení samotného aktu, ale i trefně nastaveným zrcadlem ve kterém se pozná každý sexuálně zaujatý divák. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nejde o žádný úžasný film ani skvělou komedii, snímek spíše funguje jako průvodce sexuálním aktem pro různé typy vztahů. Vybrat si může široké spektrum diváků, nemyslelo se pouze na homosexuály (až na to dárcovství spermatu) a na různé devianty, takže například děti ani zvířátka se zde nenajdou. Námět mi připadal dobrý, jen mohl být alespoň o něco málo lépe zpracovaný, ale nenudil jsem se a občas jsem se slušně pobavil, takže proč ne? ()

vadic 

všechny recenze uživatele

Docela 'hluboká sonda' do několika ložnic obývaných rozdílnými páry, trojicemi a zárověň zábavně-naučná příručka. Námět YPF se bohužel nemohl vyhnout občasné trapnosti, umělosti, ale jak napsal už kOCOUR, tak to bohužel je i v reálu. Mohlo to dopadnout hodně špatně, ale Gero z toho vybruslil velmi galantně a stvořil hodně zábavný 'assterpiece'. Happy birthday, baby :)) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)
  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)

Reklama

Reklama