Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

HAL 

všechny recenze uživatele

Dostatečně zábavná a dostatečně chytrá komedie o sexu... s dostatečně krátkou stopáží aby nestihla začít nudit. Nic nechutného nebo přespříliš perverzního se v ní nepředvede, je jen o normálních sexuálních zážitcích a v jejich rozboru jen jednouše klouže po povrchu tak aby byla vtipná a romantická... do hloubky a nebo na okraje už se ale nepouští. 7/10 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 10/10/// +celý film (děj, dialogy) se odehrávají v posteli, většina postav zaujme, každá je jiná, každá má jiné problémy, dialogy jsou zábavné, některé situace komicky trapné -žádný zásadní nedostatek nevidím, možná mohli do filmu víc investovat a vybrat známější herce, i když ono by to možná kazilo atmosféru/// Zajímavý film. Takový už jsem dlouho neviděl. Je to taková studie partnerských, mileneckých, přátelských a sousedských sexuálních vztahů. Celé je to dost odlehčené různými neshodami, peprnými dialogy a faux pas scénami, kdy si zaručeně říkáte, tak na jeho místě bych opravdu být nechtěl. Z pozice diváka se na to ale dobře kouká, což není k zahození./// Celkem 73%/// ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ale ano, poměrně vtipná taškařice. Nazval bych ji "sexuální stereotypy v kostce". Film, řekl bych, takřka dokonale shrnuje všechny fáze vztahu a současně i stíhá prezentovat více typů lidí. Na to, že má snímek necelých 90 minut, tak se do něj vešlo dost. Začínající režisér je poměrně šikovný. Klidně bych se v budoucnu nechal pozvat na něco dalšího. V mých očích, co se týče vtipnosti, zvítězila jednoznačně jediná trojce, která vždy dané fázi nasadila korunu. Na pobavení super záležitost. Nebojím se doporučit. Ideální ve dvou. ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zlé. Občas jsem se i zasmál, ale nikdy bych neřekl, že film o sexu může být i nudný. Když to srovnám s The Mating Habits of the Earthbound Human, tak musím říct, že to vlastně nuda byla. Na druhou stranu je pravda, že některé scény byly opravdu trefné a herci byli sympatičtí a herečky krásné. Na 3* to nakonec stačilo. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, čekal jsem inteligentí komedii, ale nějak se mi jí nedostalo. Neřadím se mezi puritány, ale koncentrace slova ,,šukat'' tam na těch pár vtipů byla drtivá - což nejednoho otráví. Námět byl zajímavý. Ukázat jak je to se sexem a vším kolem něj u u páru, starých přátel, páru na prvním rande, u znovu se se sešlých partnerů a tak trochu podivné trojky... Děj je navíc je rozdělen na jednotlivé kapitoly, kde v rámci úvodu, předehry, aktu samého, přestávky, orgasmu a závěrečného rozuzlení máme možnost sledovat jednotlivé páry. Bohužel ve filmu se hodně kecá, řada věcí mi přišla přitažená za vlasy. Jediné co je nutno ocenit bylo nasazení sympatických herců a velmi krásných žen. Zejména Carly Pope je fakt kus a za ní dávám třetí hvězdu (asi bych se od ní nechal překecat k přátelskému pomilování :-).... I když to nebylo nic světoborného, jsem si jist, že vám některé scénky nebo i dialogy mohou přijít povědomé. Pár jich je ze života. Jako komedie však spíše podprůměr. ... * * * ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)

Reklama

Reklama