Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Pre-Sex, Sex a After-Sex na 5 odlisnych zpusobu mezi 5 druhy variabilnich dvojic - Friends, 1st date, Roommates, Couple a Exes. 5 pribehu dokonale svadi hodnotit na petihvezdickove skale podle jednotlivych epizod, takze kazda z dvojic si musela v me mysli vyhrat svou hvezdicku. Nakonec me presvedcily pouze 2 (Friends a 1st date), cemuz napomahal i fakt, ze girls v techto castech byly xtremne povedene. Zbyle sekvence byly uz o poznani slabsi. Exes me nudily, Roommates byli trapni a Couple byl nekde na pomezi predchozich dvou. Nemluve o tom, ze ve vsech trech epizodach byly blond girls, jedna hnusnejsi nez druha. Jinak ale dvouhvezdickove hodnoceni sedi i po obecnem uvazeni, melo to sve momenty, ale v podstate to byla total hovadina. 4/10 ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Pro mě dost originální komedie, kde sledujeme několik párů (či nepárů :) v určitých fázích sexu. Obvyklá neduha filmů, kde se takhle střídají jednotlivé scény, spočívá v tom, že některý z příběhů prostě nezapadne mezi ty ostatní a potom je na obtíž. Tady se to naštěstí neděje, nějak jsem si nenašel oblíbenou dvojici, ale ani neoblíbenou. Rozhodně film doporučuju zhlédnout s partnerem/partnerkou, jedná se o hodně zajímavý dílko, možná by to chtělo u všech příběhů jen lepší závěr. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Čtyři páry a jedna trojice (partneři, spolubydlící, milenci, přátelé a ex-partneři) a jejich pohled na sexuální akt od předehry až k závěrečnému doznívání. Film je postavený na rádoby vtipných a životními zkušenostmi protkaných dialozích, ale slovy klasika (klasikem míním sebe) „stejnak je to celý o prcá….“. ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Také bych neřekl, že jde vyloženě o komedii, ale nakonec proč ne. Jde o zajímavý pohled na několik různých párů, jak se vypořádávají se sexuální stránkou jejich vztahu (ať už jde o pár, kamarády apod.). Je to zajímavý nápad a není to natočené vyloženě nevkusně (jak by se možná dalo čekat), přesto mám ke druhému zkouknutí daleko... ()

vadic 

všechny recenze uživatele

Docela 'hluboká sonda' do několika ložnic obývaných rozdílnými páry, trojicemi a zárověň zábavně-naučná příručka. Námět YPF se bohužel nemohl vyhnout občasné trapnosti, umělosti, ale jak napsal už kOCOUR, tak to bohužel je i v reálu. Mohlo to dopadnout hodně špatně, ale Gero z toho vybruslil velmi galantně a stvořil hodně zábavný 'assterpiece'. Happy birthday, baby :)) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)

Reklama

Reklama