Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

Puol 

všechny recenze uživatele

Distribučný názov je zavádzajúci, táto sympatická komédia práve rieši tie komplikované záležitosti bezprostredne súvisiace so samotnou kopuláciou. Veru tie dialógy okolo toho, tak trochu i zo života, nemajú chybu. Aj toho zobrazeného sexu je tak akurát. Jednoducho, pre mňa milé, malé filmové prevapenie. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je výborná jedna věc - tváří se tak opravdově a uvěřitelně. Tomu pomáhá i hrstka neznámých herců, kteří se do příslušných rolí vážně vžili. Nápad pěti odlišných příběhů je parádní a i když některé dějství se zdají být nudnějšího rázu, film jako celek působí zábavně, možná trochu upovídaně, ale i přes všechny drbky-solidní povídačka o sexu. [66%] ()

Reklama

gocatgo 

všechny recenze uživatele

V tomhle se musí každý vidět. Kdo neprožil minimálně dvě nebo tři z těchto situací? Ty trapasy, ty krásné zážitky, ta nerozhodnost, ta cílevědomost? Miluju takovýto styl vyprávění a prostě to celé dneska sedlo, musím jen doporučit. Doporučit dívat se ve dvou :) A hodně pozitivně hodnotím český dabing, což se stává málokdy. ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Mam rad tyhle maly filmy s neznamymi herci. Vzdycky se mi na ne dobre kouka a mam z nich fajn pocit. Taky mam rad povidkove filmy, ale nevim jestli mi uplne vyhovoval ten zpusob propojeni tech povidek. Nabizi se srovnani s filmem After sex a moje hodnoceni je skoro stejny. Tenhle je ale min teplej a mozna trosku milejsi a usmevnesji :). Kazdopadne je to vyborny maly film, ktery ma srandu i pointu a ja nemuzu jit pod 80%. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Na tento film se dá bez problémů podívat, většinou neuráží a tu a tam se povede i nějaký ten fór. Nejvtipnější je asi dvojice, která si prohodí své role při souloži a oba jsou s výsledkem navýsost spokojeni. Také nezvyklá "trojka" je docela dobrá, ikdyž ten "voayer" mě dost štval. Nejhezčí dívka je ta, která si to rozdává se svým přítelem, čímž opět potvrzuje fakt, že přáteství mezi mužem a ženou neexistuje. Sice k aktu potřebovala poslouchat hnusnou "nehudbu" čili hip-hop, ale i tak se mi líbila nejvíc. Ve dvojici "bývalých" chyběl jen ten jeden malý krůček, aby se to změnilo na "opět spolu", leč.... No a ta "bordelářka" s "kancem" byla vlastně také hodně dobrá, hlavně tím závěrečným zvratem a tak si říkám, že se mi film líbil na více, než na tři hvězdy. Přidávám čtvrtou, ikdyž s odřenýma ušima. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)
  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)

Reklama

Reklama