Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

gocatgo 

všechny recenze uživatele

V tomhle se musí každý vidět. Kdo neprožil minimálně dvě nebo tři z těchto situací? Ty trapasy, ty krásné zážitky, ta nerozhodnost, ta cílevědomost? Miluju takovýto styl vyprávění a prostě to celé dneska sedlo, musím jen doporučit. Doporučit dívat se ve dvou :) A hodně pozitivně hodnotím český dabing, což se stává málokdy. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Mozaika pětice příběhu v šesti dějstvých, kdy nejlepší přátelé, pár, ex-pár, kolegové na prvním rande a dva spolubydlící s přítelkyní jednoho z nich prožívají, jak už název napovídá, šukání zahrnující I. začátek, II. předehru, III. sex, IV. pauzu, V. orgasmus a VI. doznívání v humorné, odlehčené soft formě. Horší to je s tím humorem. Smál jsem se jen u páru a spolubydlících, kteří byli velmi vydařené a vtipné. U zbylých tří to byla spíš jen tezovitá nuda. ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

917. hodnocený film: Sledujete 5 párů, kde někdo má problém se sexuálně uspokojit. A nebo taky někdo má to štěstí a je bez problémů. Celkem vtipný a i zdařilý pokus ukázat na život lidí, kteří se snaží usmiřovat, uvolňovat či jen tak obveselit pomocí sexu. 3* si proto zcela jistě zaslouží, i když jsem si dával větší naděje. Naděje se jmény potenciálních konkurentů - "Prcičky". Možná je to i dobře, že je tenhle snímek tak rozdílný, protože všichni asi víme o kvalitě této série. 3* ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Na tento film se dá bez problémů podívat, většinou neuráží a tu a tam se povede i nějaký ten fór. Nejvtipnější je asi dvojice, která si prohodí své role při souloži a oba jsou s výsledkem navýsost spokojeni. Také nezvyklá "trojka" je docela dobrá, ikdyž ten "voayer" mě dost štval. Nejhezčí dívka je ta, která si to rozdává se svým přítelem, čímž opět potvrzuje fakt, že přáteství mezi mužem a ženou neexistuje. Sice k aktu potřebovala poslouchat hnusnou "nehudbu" čili hip-hop, ale i tak se mi líbila nejvíc. Ve dvojici "bývalých" chyběl jen ten jeden malý krůček, aby se to změnilo na "opět spolu", leč.... No a ta "bordelářka" s "kancem" byla vlastně také hodně dobrá, hlavně tím závěrečným zvratem a tak si říkám, že se mi film líbil na více, než na tři hvězdy. Přidávám čtvrtou, ikdyž s odřenýma ušima. ()

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Mladí lidé prcají, šukají, vymrdávají, zasouvají, vysouvají, pronikají, nasazují, sundavají, kouří, lížou, lžou, kradou, mluví, sedí, stojí, klečí, křičí, brečí, bijí, masturbují, sténají, stříkají, tečou, vlečou a sečou. Pokud vám na tomhle komentáři vadí byť jen jedinné slovo, filmu se vyhněte, jak spermie pasivní antikoncepci. 75% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)

Reklama

Reklama